2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 129 پست
شوهرم میرفت دفترشون برای کاراش  کار شوهرم جوریه ک تقریبا میشه گفت هر روز صبح میرفت دفترشون یکی ...

زیره نظر بگیر حواست بهش باشه من میشه گفت گوشیشو هک کردم یکم دلم آروم شده ولی اونقدر پنهونکاری کرد میگم نکنه با گوشی همکاراش بهش زنگ میزنه 

زیره نظر بگیر حواست بهش باشه من میشه گفت گوشیشو هک کردم یکم دلم آروم شده ولی اونقدر پنهونکاری کرد می ...

اتفاقا چون گوشیش همش دمه دسته منم میگم نکنه گوشی پنهانی داره

همش ماشینشو میگردم وسایلاشو میگردم 😞 

نمیدونم چیکار کنم دلم آروم بشه 😞😞😞

خدایا ب دلامون آرامش بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا چون گوشیش همش دمه دسته منم میگم نکنه گوشی پنهانی داره همش ماشینشو میگردم وسایلاشو میگردم 😞& ...

نه عزیز گوشی پنهونی که داشت باید سیمکارت بخره یه کدی هست بزنی میفهمی سیمکارت جدید گرفته یا نه 

نه عزیز گوشی پنهونی که داشت باید سیمکارت بخره یه کدی هست بزنی میفهمی سیمکارت جدید گرفته یا نه 

ن سیمکارت من ب اسم اونه و اگه بخره اس ام اس میاد برام

خلاصه خواهر حال من یکی خیلی خرابه خدا خودش کمکمون کنه

من فک نکنم دیگه بتونم اون آدم سابق شم 

تنها  فکری ک دارم اینه ک بعد زایمانم بفکر منبع در امد بزا خودم باشم تا در صورت تکرار جدا شم 

چون با اینکه بی نهایت دوسش دارم اما نمیتونم غرورم رو یه بار دیگه زیر پا بزارم  احساس اضافی بودن میکنم حس میکنم نباید توو این زندگی میبودم😞 فک کنم افسرده شدم چون تا این سن من همچین حالی نداشتم😞😞

خدایا ب دلامون آرامش بده

همش بهم میگه میخواستم بهت بگم ولی ترسیدم بد برداشت کنی

میدونم دروغ میگه 

میخواست بگه گفته بود تا الان

همش میگه ب مرگ مادرم و خواهرام (جون اینارو اصلا دروغ قسم نمیده)بمرگ بچه توو راهیم من با اون رابطه عاشقانه نداشتم میگه من خودم بهت هی میگفتم بچه دار شیم چرا باید حالا همچین کاری کنم

میگه من توو شهرمون کلی اعتبار دارم چرا باید خودمو زیر سوال ببرم چرا باید دشمنامو شاد کنم

میدونی بحث من اینه ک اعتمادمو از دست دادم مهم اینه بهم دروغ گفته مهم اینه ازم پنهان کاری کرده و اعتبارشو پیشم از دست داده

نمیدونم چجوری قراره ادامه بدیم بعد از این 

خدایا ب دلامون آرامش بده
دقیقا شرایط تورو دارم هرروز آتیشم بدترمیشه من خیانتشو بانزدیک ترین آدم زندگیم(م..ر)دیدم چندین بار ...

😐😐😐 مگه میشه همچین چیزی با مادرت 😨😰 شک نکن باید جدا بشی همچین کسی آدم نیست

همش بهم میگه میخواستم بهت بگم ولی ترسیدم بد برداشت کنیمیدونم دروغ میگه میخواست بگه گفته بود تا الانه ...

وای نگو ک طلاق گرفتی .بنظرم راس میگه ادمی ک مشکل داره نمیاد بگه بچه دار شیم که

وای نگو ک طلاق گرفتی .بنظرم راس میگه ادمی ک مشکل داره نمیاد بگه بچه دار شیم که

ن هنوز طلاق نگرفتم

این دو سال انقد بلا اومد سرمون ک اون ماجرا کلا یادمون رف

ولی خیلی ب اختلاف شدید خوردیم

تا یه ماه دیگه یا بر میچردیم خونمون یا جدا میشیم

خدایا ب دلامون آرامش بده