2777
2789
عنوان

خوب نیسم میشه بیاین🥲

111 بازدید | 6 پست

حالم اصلا خوب نیس، داغونم از درون نمیدونم منطقیه یا نه، براتون توضیح میدم نظر بدین لطفا!

من تو عقدم امسال اولین سالیه که عید با همیم، امشب رفتیم خرید بهم گفت مانتو ۷۰۰ تومنی برنداری ندارم، گف گرون برنداری، از ی طرف واسه غذایی ک درست کردم گیر داد دعوا کردیم، حالم خوب نیس کاش ازدواج نمیکردم، داغونم بقران، از درون همه ی قلبم تیکه تیکه شده حس میکنم فقد منم ک تو عقد انقد اذیتم

اول از اینک اگ میخوای طلاق بگیر چون اولشه.. بعدا با بچه نمیتونی 

دوما زندگی و ازدواج همینه اون طرف هم گناه نکرده ک تو این گرونی... توام باید مراعات کنی 

سوم چیزی ب ذهنم نمیاد

شده از درد بخندی ک نبارد چشمت!من در این خنده ی پر درد مهارت دارم:)🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا دوره عقد برای خیلیا دوره پر تنشی هست

چون شناخت از طرف مقابل کافی نیست 

یا نمیدونیم تو شرایط خاص باید چه رفتاری داشته باشیم

اینکه گفته مانتو گرون نخر:خب الان همه چیز گرونه، بنده خدا داره پولاشو جمع میکنه که عروسی کنین. 

همه تو فشارن.

سعی کن بهش سخت نگیری باهاش را بیا زندگی چاله چوله زیاد داره با این درامدو گرونی سخترم شده 

میدونم درسته، اما امشب گفت واسه کیف و کفشت پول ندارم، از ی طرف نمیدونم چیکار کنم اولین سالو، از ی طرفم میترسم اینجوری مراعاتشو کنم چهار روز دیگه عادت کنه