2777
2789

سلام  دوستان لنز دهب توی چشم طبیعی هست؟ من چشم هام عسلی هستش  میخواستم لنز طبی رنگی بگیرم بنظرتون لنز کت آی دهب  قشنگه؟ البته رنگ الیوا برند لابلا هم بنظرم قشنگه حالا موندم کدوم رو بگیرم 

عسلیه لنز برا چیته

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بهم گفته ۲ هستش 

من یه چشمم ضعیفه یکی سالم تا حالا عینک نزدم بنظرت اگه برم درجه چشممو بگیرم باید اول عینک بزنم یا مستقیم میتونم لنز بذارم

و اینکه چون یه چشمم ضعیف نیست و یه چشمم ضعیفه میشه لنز گذاشت

من یه چشمم ضعیفه یکی سالم تا حالا عینک نزدم بنظرت اگه برم درجه چشممو بگیرم باید اول عینک بزنم یا مست ...

عزیزم لنز رو نمیشه مدت طولانی در روز استفاده کرد و کلن جایگزین همیشگی عینک باشه  

لنز نهایتن ۵ ساعت در روز ضرری نداره براتون 

ولی برای توی خونه یا مطالعه و کارای روزمره من خودم عینک میزنم 

اول برید دکتر شماره لنزتون رو بهتون بگه  بعد حتما از بینایی سنجیا سفارش بدید لنزتون رو خودشون  طبق نمره چشمتون نمره لنزتونو تنظیم میکنن مثلن ممکنه یه چشم  ۲ باشه چشم دیگه اصلا ضعیف نباشه دقیقا همینطور براتون سفارش میدن 

2790
2778
2791
2779
2792