2777
2789
عنوان

کندن جوش و زخم

915 بازدید | 11 پست

من یه اخلاقی دارم وقتی جایی از صورتم جوش میزنه میترکونمش وقتی هم زخم میشه هی زخم رو میکنم. گوشم هم زخم شد زخمشو میکندم درد گرفت.حتی زخمم رو با موچین هم میکندم.الان دیگه کرم زدم.زود خوب میشه؟ البته فقط کرم ضد آفتاب داشتم یه کم زدم روی زخمم.اگه یه وقت صورتم جوش زد چیکار کنم دیگه زخم نشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وازلین یا پماد آ. د بزن خوب میشه زخم.جوش را یواش فشار بده خیلی زور نزن سرش ک زخم بشه یکم فشار بده چیزی داشته باشه درمیاد دیگه

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.
وازلین یا پماد آ. د بزن خوب میشه زخم.جوش را یواش فشار بده خیلی زور نزن سرش ک زخم بشه یکم فشار بده چی ...

برا اعتیادجوش کندن ذکر لااله الا الله شنیدم خوبه

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.
یعنی یه جور وسواسه؟ پس ذکر بگم خوبه.

اره ازیکی شنیدم گفت  ب نیت ترک این عادت بد این ذکر رامیگم خوبه