2777
2789
😂😂😂

والا😁😁 ادم بکشی نیست چون از دردش میپرسه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه نیم ساعت وقت بذار برو گوگل بزن عواقب خودکشی ببین چیا میاره بعد برو رگتو بزن شب بخیر

اصلا اون شبخیر آخری که گفتی خیلی تاثیر گذاشت   

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

به خدا   گفتم خاک تو سرت عرضه مردن هم نداری حالا چرب میکنم جای زخم ها خوب بشه    ه ...

دیوانه نکن بخدا هیچ چیز عزیز تر از جون خود ادم نیست 😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چتونه چرا انقد تاپیک خودکشی زیاد شده مسخره بازیا چیه بگذرونین تهش هممون میمیریم دیگگگ

دوست داریم بمیریم  

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

دیوانه نکن بخدا هیچ چیز عزیز تر از جون خود ادم نیست 😂😂

شرایط جوری بود فقط مرگ پاسخ گو بود تازه قرص هم خوردم نمردم من جاودان هستم   

اگه خودکشی بدون درد وجود داشت الان همه مرده بودن

اره بخدا