2777
2789
من زدم نمردم    اینقدر کم خونم

💩اب قطه😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نکن چند وقت دیگه یادت میره 

ادم مرگ مادرش از یادش میره چه برسه به مشکلات زندگی

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

درد داره هیچ احتمال داره عصب دستت ببری و زنده بمونی اونوقت دستت فلج میشه

زندگی همه سخته قوی باش و کنار بیا

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

نه

اونی که دیدی تو فیلما میمیرن الکیه

فقط باعث میشی همه به چشم یه دیوونه نگات کنن و وقتی توی جمع دو کلمه حرف حساب زدی بگن ولش کنید دیوونست سابقه خودکشی داره

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

چه چیزی باعث شده فکر کنی خودکشی حلال مشکلاتته؟ چندتا راه حل رو امتحان کردی؟

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

💩اب قطه😂

به خدا   گفتم خاک تو سرت عرضه مردن هم نداری حالا چرب میکنم جای زخم ها خوب بشه   هنوز کسی نفهمیده چند وز گذشته لباس آستین بلند 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

مامان بزرگم همیشه میگفت بمیرم بمیرم خیلی از این دنیا لعنتی خسته بود بابام یه شب قبل فوتش گفت مامان مردی هیچوقت برنمیگردی ها میگفت بزار بمیرم مادر 

ببین زندگیت و بکن هرچند خیلی سخته ولی تو میتونی من تونستم ینی تو نمیتونی؟من خیلی سختی کشیدم ب اینجا رسیدم رگ زدم قرص خوردم هنوزم زندم

﮼چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍