2777
2789
عنوان

رشته هنر

118 بازدید | 9 پست

به نظرتون میشه رشته هنر (سینما.بازیگری)رو از پایه دهم تا چند سال بعد ادامه داد و حرفه ای و موفق شد؟ یا حتما نیاز به کلاس های آموزش بازیگری هست؟سن تست بازیگری دادن چه سنیه؟

محبت آدما مثل سکه ست . اگه اونو تو قلک دل کسی بندازی ، دیگه نمیتونی درش بیاری ، مگه اینکه اونو بشکونی(: شاید بتونی ماهی رو از دریا بگیری ولی نمیتونی دریا رو از فکر ماهی بگیری

منم کارشاسی رشته هنرخوندم نقاشی 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

راستش من بازیگرای معروف رو میدیدم که از ۱۰ سالگی یا کمتر شروع کردن و ترک تحصیل کردن..منم به سرم زد ترک تحصیل کنم و خودم جداگانه کلاس بازیگری برم و تست بدم..ولی شهرم کوچیکه و کلاس بازیگری نداره..چیکار کنم ؟

محبت آدما مثل سکه ست . اگه اونو تو قلک دل کسی بندازی ، دیگه نمیتونی درش بیاری ، مگه اینکه اونو بشکونی(: شاید بتونی ماهی رو از دریا بگیری ولی نمیتونی دریا رو از فکر ماهی بگیری
اره بابا میشه  ولی تهش درامدی خاصی نداری

میدونی چیه؟ من قصدم اینه بعد موفق شدن تو ایران و کسب کردن چند تا رتبه برم خارج و بازیگریمو تو خارج ادامه بدم و تو فیلمای خارجی بازی کنم..چون بازیگری توی خارج کلی درآمد داره و بازار کارشم از ایران خییلی بهتره.مشکلم اینه نمیدونم از کجا شروع کنم

ترک تحصیل نکن  مطمئن باش پشیمون میشی وظیفه من بود بگم

باشه..فقط به نظر شما میشه بدون کلاس بازیگری رفتن و فقط ادامه دادن رشته ش موفق شد؟

نمیدونم  ولی بنظرم بشه

امیدوارم..مرسی از کمکت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز