سلین_جون مدیر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1180 عنوان اینطوری بهش گفتم ناراحت نمیشه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 18 پست یک شخصی از عزیزانم بهش زنگ زدم مشغول بود پشت خطش موندم ، دیدم جواب نمیده یعنی داره به مکالمه ش ادامه میده ، منم بهش نوشتم یه وقتایی خوبه آدم پشت خط باشه متوجه میشه تماس کی مهم تره خوب گفتم یانه 1401/12/12 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_پاشا۷۵ عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 3412 به زورخودتونو الویت کسی قرار ندید چون اینطوری طرفو بیشتر فراری میکنین و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
سلین_جون مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1180 ن این چ طرز حرف زدنه حالا شما کی باشین؟ نمیگم چه نسبتی دارم ، چون اینجا از همه چیز حرف میزنم نمیخوام یوقت آشنا در بیاد یا شناسایی بشم ولی یه شخصی از خانوادم هست و خیلی نزدیکه
faezeh156 عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2256 اصلا من میگم چرا ادم باید از کسی انتظار داشته باشه اونم سر یه چیز به این سادگی دقیقا.اخه خوب یکم بعد زنگ بزنه چیمیشه مگه؟حتما نمیتونسته بگه خدافظ برم بعد زنگ میزنم یعنی اگه من طرف مقابلشون باشم دیگه زنگ نمیزنم تا توقعشو کم کنه😂 وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن دلتون واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚♀🎨
serve99 عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 2925 دقیقا.اخه خوب یکم بعد زنگ بزنه چیمیشه مگه؟ حتما نمیتونسته بگه خدافظ برم بعد زنگ میزنم یعنی ... اصلا این موضوعی نیست که ادم بخواد بهش فکر کنه