2777
2789
عنوان

ناخن میجو ام

204 بازدید | 23 پست

لمینت  زدم کندم 

کاشت کردم باز کندم 

چیکار کنم🥲

رشد ناخنام خوبه ولی مبکنم لاک میرنم مبکنم اه

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به کار خوب وقتت رو بگذرون 

یه هنر خوب 

مثل بافتنی 

خیاطی 

گلسازی 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
همین الان درحال کندن پوست دستمم

وایی🥲 من لبام ولی دیگ نمیکنم 

ولی ناخن دوس دارم بلندش کنم اخه خیلی بده

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
لبام که نابوده، به قول یه پست توی اینستا فقط وقتایی که خوابم فرصت دارن خودشونو ترمیم کنن پوست لبام

🥺

منم این عادت رو چن سال داشتم الانم اگه لاک نداشته باشم میجوم بخاطر همین همیشه ی خدا لاک‌میزنم

من لاکم میجو ام🥲🥲