2821
2789

نه خوب نشده

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توام اینجوری ک تو سکوت اذیتت میکنه فقط؟

آره

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

من دوماهه ک درگیرم.

بعضی وقتا این صدای سوت رو تو سرمم حس میکنم.

همه ی عکس و ازمایش ها اکی بوده ولی این لعنتی قطع بشو نیست...

ولی دخترا امیدوار باشید من با خیلی از کسانی ک این مشکل رو داشتن صحبت کردم ک خود ب خود صدا قطع شده و درمان شدن.

یکی بعد چهارماه، یکی شش ماه..

تجربه ی من( آدامس جویدن/ دوش اب گرم/ عسل و سیاهدونه/ خوردن گرمیجات/ سنگ پا کشیدن/ کاهش استرس) تو کاهش صدا موثر بوده

من دوماهه ک درگیرم. بعضی وقتا این صدای سوت رو تو سرمم حس میکنم. همه ی عکس و ازمایش ها اکی بوده ولی ...

من وقتی روش حساس میشم بدتره انگار مثلا تا بیدار میشم بهش فکر میکنم بیخیال شده بودم ی مدت خوب بود دو باره دو روزه حساس شدم 

من وقتی روش حساس میشم بدتره انگار مثلا تا بیدار میشم بهش فکر میکنم بیخیال شده بودم ی مدت خوب بود دو ...

دقیقا ارتباط مستقیم با وسواس فکری خودمون داره.

تا روش زوم کنی صدا میره بالا.

منم مریضم نمیتونم ندید بگیرمش تا صدا کم میشه یا نمیشنومش دنبالش میگردم یهو وُولوم صدا میره بالا...

تنها راهش همینه با تغذیه ی سالم سیستم بدنیتو قوی کن. بدن قوی خودش خودشو بازسازی میکنه.

دوم تقویت اعصاب و بیخیالش بودن...انشاا.. ک به حق پنج تن به زودی این صدا تو گوش هممون قطع بشه و ب زندگی عادی برگردیم.

دقیقا ارتباط مستقیم با وسواس فکری خودمون داره. تا روش زوم کنی صدا میره بالا. منم مریضم نمیتونم ندی ...

دقیقل دو روز مهمون داشتیم سرو صدا بود حس میکنم بیشتر شده ایشالا تو سال جدید نداشته باشیمس

دقیقل دو روز مهمون داشتیم سرو صدا بود حس میکنم بیشتر شده ایشالا تو سال جدید نداشته باشیمس

منم از الان دغدغه ی عیدو دارم کلی مهمان داریم خونمون شلوغه.

باقی ام ک درک نمیکنن ما چه عذابی میکشیم.

وقتی ساعت خوابم بهم میریزه کم خواب میشم صدا بیشتر میشه