2777
2789

سلام میخوام یکی از این سه مدل گوشی رو بگیرم ممنون میشم کسایی که دارن راهنمایی کنن دوربین و اینکه هنگ نکنه برام مهمه کدوم باکیفیت تره صفحه نمایشش و ارزش ترید بیشتری داره به نظرتون؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟ روباه گفت:از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره.🍀🌻

شیا نخر

من ۲ماههa23دستمه خوبه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیا نخر من ۲ماههa23دستمه خوبه

کیفیتش چطوره عزیزم؟دوربینش و سخت افزارش قوی هست؟چقد گرفتی

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟ روباه گفت:از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره.🍀🌻

من a22 دارم 

چندنفر گفتن که شیانوی بعد یه مدت همش هنگ میکنه منم بیخالش شدم

بعضی ها میگفتن سری mمشکل انتن دهی داره 

A22 واسه استفاده روزمره خوبه وب گردی اینا 

من بازی نمیکنم و زیاد اهل عکس گزفتن نیستم

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
من a22 دارم  چندنفر گفتن که شیانوی بعد یه مدت همش هنگ میکنه منم بیخالش شدم بعضی ها میگفتن سری ...

عاره منم به خاطر همین میترسم که میگن شیائومی بعد مدتی هنگ‌ میکنه ولی دوربینش خیلی خوبه لامصب

منم واسه استفاده روزمره میخوام  a23 مدلش جدیدتره دودلم اینو بگیرم یا نوت ۱۱

عاره منم به خاطر همین میترسم که میگن شیائومی بعد مدتی هنگ‌ میکنه ولی دوربینش خیلی خوبه لامصب منم وا ...

تصمیم سختی هست 😄

من که تحقیق میکردم میگفتن نسخه گلوبال شیانوی رو بخرید رم اش گلوبال باشه 

ولی من چون گوشی قبلیم سامسونگ بود و از شاموی بد شنیده بودم سامسونگ گرفتم ولی چشمم به نوت ۱۱ موند🤣

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
تصمیم سختی هست 😄 من که تحقیق میکردم میگفتن نسخه گلوبال شیانوی رو بخرید رم اش گلوبال باشه  ول ...

منم الان دقیقا تو همچین وضعیتی هستم🤣

هنگ نمیکنه راضی هستی؟یکم از مشخصاتش میگی لطفا عزیزم

نه هنگ نمیکنه کیفیتش خوبه بنظرم کاملا اوکیه هم عکس با کیفیت همه صدا خیلی بلند هم باتریش خوب و قویه ولی a23 قبلا داشتم باطریش باطل شد گذاشتم کنار 

دو سه تا تا الان شیائومی گرفتم عوض نکردما سه تا گرفتم یکی خودم یکی مامانم یکی بابام همه راضی ایم عالی بوده فعلا

هر دردی که منو نکشه قوی ترم میکنه:)
کیفیتش چطوره عزیزم؟دوربینش و سخت افزارش قوی هست؟چقد گرفتی

۸

خوبه فعلا

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)