2821
2789
عنوان

چیکار کنم

209 بازدید | 9 پست

بچه ها از اردیبهشته ی جورایی مشکل اعصاب روانی دارم برمیگرده به اردیبهشت کشی که دوسش داشتم ی ماه و نیم خبری ازش نبود گوشیشم خاموش بود من کل اون مدتو مریض بودم ی گوشه خونه افتاده بودم خیلی بد بهم گزشت همش ی پام دکتر بیمارستان بود همش فکر میکردم به خودکشی خلاصه اون مدت گزشت وقتی اومد دلیلشو گف نمیتونم بگم دلیلش چی بود(چیز خوب و قانع کننده ای بود)اومد همه چی خوب خوب خوب شد ولی من از ادریبهشت به بعد همش مریضم اختلال روانی پیدا کردم کافیه یکم گریه کنم تا ی ماه مریض بشم یا اونموقه یادم میوفته تا چند روز حالم بد میشه خیلی بد مریض میشم نمیدونم چیکار کنم امکانش نیست به مشاوره و دکتر برم نمیخوام کسی بفهمه نمیدونم چیکار کنم الانم مریضم هر یک ماه ی بار یا هر ماه اینجوری میشم جوریم نیست که کسی ازم بگیره علائم مریضیو میگیرم هنوزم هیچوقت هیچوقت نمیتونم با اون مدت کنار بیام جوری که بهم گزشت........😭😭😭💔

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

وقتی حاضر نیستی دنبال درمانش باشی چجوری توقع داری خوب بشی؟

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش داری ب خودت تلقین میکنی

هرکی موند خوش 

هرکی رفت درک

خودتو واسه ی نر اینقد عذاب نده

گریه میکنم حالم بد میشه چیع

حیف اشکات نباشه

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
همش داری ب خودت تلقین میکنی هرکی موند خوش  هرکی رفت درک خودتو واسه ی نر اینقد عذاب نده گریه ...

نمیتونم همش بغض گلومو میگیره نمیتونم خالیش کنم گلوم درد میگیره کل امسالو مریض بودم چشام خیلی قشنگ بودن هیچوقت نمیتونم کنار بیام😭😭

عزيزم 

اولا كه هيچ وقت هيچ وقت به خودكشى فكر نكن

همه چى گذراس واقعا گذراس 

منم خيلى تو موقعيتهاي بدى بودم 

فكر ميكردم زندگيم تموم شده ولى گذشت 

زمان حلال مشكلاته 

ميتونى تراپى آنلاين انجام بدى 

مشاوره اى كه باهاش حرف بزنى 

من خودم سه سال وحشتناك و گذروندم خيلى وحشتناك تر از تو 

ولى از خدا شاكرم 

كه گذشت 

البته خيلى چيزها از دست دادم 

خيلى 

و جبران ناپذير 

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  
نمیتونم همش بغض گلومو میگیره نمیتونم خالیش کنم گلوم درد میگیره کل امسالو مریض بودم چشام خیلی قشنگ بو ...

منم مثل تو بودم اما الان واسم مهم نیس دیگه

بخدا شوهرم خیانت کرد واسم مهم نبود

چته تو؟کاش پیشم بودی

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
عزيزم  اولا كه هيچ وقت هيچ وقت به خودكشى فكر نكن همه چى گذراس واقعا گذراس  منم خيلى تو ...

الان با اینکه همه چیز درس شده بازم حالم بده

منم مثل تو بودم اما الان واسم مهم نیس دیگه بخدا شوهرم خیانت کرد واسم مهم نبود چته تو؟کاش پیشم بودی

خدا بهت صبر بده

2790
2823
2791
2779
2792