2777
2789
عنوان

دو زندگی متفاوت

315 بازدید | 17 پست

دو زندگی از دوستام

مورد اول پدر پولدار داره و زندگیش عالی بدون دغدغه

مورد دوم پدر نداره و خیلی دنیا بهش سخت میگذره

پس عدالت خدا کجاس

**اگه میخواین بگین پدر اولی زحمت کشیده، اولا بگم تلاش پدر به فرزندان چه ربطی داره

دوما مثال نقض خب اینکه میشه فرض کرد مورد اول پدرش خاوری اختلاس گر باشه اون وقت چی؟

عدالتی وجود نداره ن تو این دنیا ن اون دنیا

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین زندگی بهت چالش میده توانایی پیروزی به چالش رو هم بهت میده،و اینکه فقط یه زمان از زندگی دو نفر رو مقایسه کردی در حالیکه زندگی واسه همه پستی بلندی داره در طول مدت عمرش،و از دور به زندگیا نگاه نکن،و در آخر ادمیزاد وقتی خوشحال واقعیه که خودش تواناییاشو بالفعل دربیاره،من دیدم بچه پولدارایی که احساس پوچی دارن 

عدالت خدا کجاست؟ واقعا سواله؟

عزیزم وقتی یکی میلیون ها نفرو به قتل میرسونه ایا به یک اعدام تمام شد و حق به حق دار میشه خییییر 

اون ادم باید جزای کارشو ببینه 

ولی این دنیا و عمر این دنیا پاسخ گوی این نیست که اون ادم جواب کاراشو ببینه یا حتی کسی که واقعا در راه خدا جهاد کرده هم نمیتونه این دنییا چیزاییی که خدا گفته رو داشته باشه 

تا اینجا حدود 50 درصد سوالتو جواب دادم اما اگه باز میخوای بگی چه ربطی داره 

دنیا سختیاشو داره خدا هم ما انسان هارو مورد امتحان قرار میده که بحث قشنگی هم هست اگه بری دنبال چرایش و پیداش کنی و نگی عدالت خدا کجاست 

موفق باشی

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
عدالت خدا کجاست؟ واقعا سواله؟ عزیزم وقتی یکی میلیون ها نفرو به قتل میرسونه ایا به یک اعدام تمام شد ...

صحبتِ قرآن در کلامتون بود.👍🏻🌹

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

هیچ عدالتی وجود نداره

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

چنتا خانوم جلسه ای تو تاپیک قبلیم میگفتن عدالت هست

خب ی دیدگاه هست ک میگه ما با توجه به ذهنیتمون پدر مادر رو انتخاب کردیم در حد تئوریه اما یک درصد فک کن درست باشع

بچه ها تا حالانوتیف یکی رو تو خواب دیدید؟🥀

چالش های زندگی هر فرد با افراد دیگه تفاوت داره. امتحان دنیا برای هر شخص به شکل متفاوتی برگزار میشه که باید منتهی به رشد روحی بشه، ولی عموما برعکسش اتفاق میفته! متاسفانه خیلی از ما آدما وقتی که پیر و فرتوت میشیم تازه میفهمیم برای چه چیزای بیخودی حرص خوردیم و گریه و خودزنی کردیم و فرصت رو از دست دادیم!‌ (چیزایی که الان برای ما خیلی مهم و حیاتی هستن و درک بی اهمیت یا کم اهمیت بودنشون برامون سخت و حتی غیرممکنه)

معتقدم هرکسی در عالم ذر برای اثبات عبودیتش به خدا با میل خودش قبول میکنه این زندگیو..درضمن شما فقط ظاهر زندگی اون دختر مرفهو میبینید.. چه بسا خرپولایی که خودکشی کردند درحالی که از بیرون حسرتشونو میخوردیم