2777
2789
عنوان

باردار نمیشم

272 بازدید | 23 پست

بچه هامن ۹۷ اقدام کردم خرداد امسال باردار شدم ولی سقط شد هیچی تشکیل نشده بود😔فقط بقایای جسم زرد تو سونو بود و بتا ۴۰۰ بود 

این ۴ سال پریودم نامنظم بود بعد سقطم منظم شده ولی نمیدونم چرا باردار نمیشم امروز پر شدم اعصابم بهم ریخته حالو حوصله هیچو ندارم آنقدر نذرو نیاز و دوا دکتر کردم خسته شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیایید برای هم دعا کنیم.

خدایا همه اونایی که در آرزوی فرزند هستن بهشون فرزند عطا بفرما.

به من کمترین هم که تازه امانتت رو ازم گرفتی یه نگاهی بکن

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
بچه نداری از قبل؟ دکتر رفتی؟چی گفته؟

چرا یه پسر ۶ ساله خدا بهم داده . امام رضا رو واسطه کردیم که بهمون بده خدا هم عنایت کرد چون قبل از زایمان هم سقط میکردم نمیدونم دلم میخواست اختلاف سنیشون دیگه ۳ سال بشه ولی.... افسوس... بازم راضیم به رضای خدا... هرجا که رفتم زیارت دعا کردم خیلی نذر کردم ولی نمیشه انگار قفله همه درآ بسته اس... دعام کنید 

هی میخوام بیخیال بسم دست خودم نیست نمیتونم رو اعصابمه دارم نا امید میشم

یه دسته گل داری خداروشکر، سنتم زیاد نیست که استرس بگیری، تا خواست خدا چی باشه

هر شب سجده شکر میکنم پسرم معجزه رندگی ما بود و هست خدا همه رو حفظ کنه پسر منم حفظ کنه... من عاشق مادری هستم.. و متاسفانه بیش از این انگار لایق نیستم... ۳۴ سال زیاد نیست؟؟ من تا ۲۷سالکی ابدا بچه نمیخواستم فرار میکردم ولی با حاملگی عاشق بچه شدم بهم میگن بچه خوره. آنقدر که کار و تحصیل حقوق بالا رو رها کردم تا مادری کنم....