2777
2789
عنوان

نظر شما چیه ؟؟😐

71 بازدید | 10 پست

مامانم از یه دختره تو فامیل تعریف میکنه با من مقایسه ش میکنه 😒😑میگه عاشق کار کردنه تو خونه تموم کارارو انجام میده فلان میکنه ... خودش عاشق اینه که تو خونه کار کنه و خیلی علاقه داره . مامان من خیلی این چیزا واسش مهمه و بنظرش این معیار برتریه واسه یه دختر . البته تو کل فامیلمون همینجوریه دختر خلاصه شده تو ظرف شستن و کارای خونه 😒😒😐😶 و این ملاک برتریه ولسه یه دختر . اونم مامانش هی ازش تعریف و تمجیدای زیاد میکنه که مثلا دخترشو خیلی بالاببره اینطوری 😑😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر عمو من توی خونه کار نمیکرد فقط کسی که میومد میشد فرفره زن عموم همه جا تعریف دخترش فلانع فلانع دخترشو همین جوری بهترین شوهر داد ماها ساده ایم عزیزم

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
دختر عمو من توی خونه کار نمیکرد فقط کسی که میومد میشد فرفره زن عموم همه جا تعریف دخترش فلانع فلانع د ...

دقیقا . البته ما مادرمون مارو به فنا دادن اگه مادرای مام زرنگ بودن ازمون تعریف میکردن

دقیقا . البته ما مادرمون مارو به فنا دادن اگه مادرای مام زرنگ بودن ازمون تعریف میکردن

بامادرت صحبت کن بگو مامان حداقل جلوی بقیه اینجوری آینده خوبی ندارما بگو توکه توی خونه اونا نیستی منم به اندازه کار میکنم 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم

نمی دونم گلم این یکی از معیارهای که یه انسان باید داشته باشه حتی مرد هم چون انسانی که تمیز حس همکاری داره واقعا خیلی خوبه به نظرم خوبه کارهای خونه تقسیم بشه و تنها روی دوش یک نفر نباشه چون واقعا سخته ولی اگر کسی انتظار داره تمام کارها روی دوش شما باشه درست نیست ولی خییلی خوبه که یه دختر که تو خونه هست و کاری نداره حداقل تو خونه مفید باشه خود من دوران دختریم زیاد کار نمی کردم یجورایی لج می کردم و خیلی سرزنش می شدم و درک نمی کردم الان که ازدواج کردم می فهمم خیلی زحمت داره همه چیز روی دوش یک نفر دیگه خونه ی خودم مثل فرفره ام🤣🤣خیلیا تعریفم می کنن شما هم در حد معقول می تونی گاهی کمک کنی به مادرت هم خودت خونه داری رو یاد می گیری هم به خونتون کمک کردی هم وقتتو الکی هدر ندادی 

شما هم مثل فامیلا باش وقتی کسی میاد خونه شزوع کن به کار و بار من این سیاست رو اصلا نداشتم همه هم تو فامیل می گفت این که اصلا کار نمی کنه و فلان کلی حرف 🤔😤ولی الان از همه ی اونایی که اینجور می گفتن کد بانو ترم🥰😅

نمی دونم گلم این یکی از معیارهای که یه انسان باید داشته باشه حتی مرد هم چون انسانی که تمیز حس همکاری ...

هر کسی بالاخره توی زندگیش یسری کارایی میکنه منم همینطور 😑اما کسی نمیاد کارامو بشمره فقط میگن تو هیچ کاری نمیکنی

هر کسی بالاخره توی زندگیش یسری کارایی میکنه منم همینطور 😑اما کسی نمیاد کارامو بشمره فقط میگن تو هیچ ...

تو هر چقدم کار کنی تاوقت یمادرت بدگوییت می کنه فایده نداره اونا حرف مادرتو باور می کنن با مادرت صحبت کن بگو زشته اینجوری منو کم می کنی تو چشم همه