2777
2789
عنوان

لطفا بیایین🙏🏻😔

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 41 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ابجی گلم اگ دوست نداشته باشه نمیشه کاریش کرد انقد خودتو زجر نده من این چیزا رو دیدم جز شکستن و خورد شدن هیچی توش نیس خدا یکیو بهتر از این میزاره جلو راهت ک اونو فراموش کنی بیخیالش باش کاری کن ک ب یادش نیفتی 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
اخه اون همیشه خوب بود میکفت عاشقتم نمیدونم یک‌دفعه چرا اینطور شد

چن وقت باهاش بودی ابجی خودتو زجر نده فقط داری خودتو اذیت میکنی بیخیال باش تو مث الماسی باید بدرخشی بیخیال اون جوری زندگی کن جوری فراموشش کن ک الزایمر بگه پشمام 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
من پسرم دوسال

حتما ی چیزی ازت دیده پسرا سرو گوششون میجنبه

ولی من کاری نکردم

همه پسرا همینو میگن داداش من خودم سه ساله با ی پسزم قصدشم ازدواجه ی عالمه مشکل سر راهمون بود بازم باهمیم باوجود کلی مشکلات و بار ها جدایی هنوزم باهمیم اون دختر حتما از شما ی چیزی دیده یا شایدم از اون دخترای پول پرست بوده

همه پسرا همینو میگن داداش من خودم سه ساله با ی پسزم قصدشم ازدواجه ی عالمه مشکل سر راهمون بود بازم با ...

میدونید من خیلی یاهاش خوب بودم نشد کاری بکنم 

اگ دوستون داشته باشه برمیگرده خودتونو خورد نکنین دوستون میداشت راحت بلاک نمیکرد