2777
2789
عنوان

چقدر دیگ کم کنم ؟

99 بازدید | 15 پست

من قدم۱۶۹

وزنم۶۹

پهلو یکم دارم😕و رون یکم بیشتر😬

سایز۴۶هستم

بنظرتون چقدر دیگ کم کنم چ جوری سایز کم میکنید شما

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

بیای رو ۶۰ دیگه ردیف میشیا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما ک هر جی میخوریم چاق نمیشیم  قد 170 وزن 50

وای مانکنی خب دیگ چی میخوای تو بیا خونه ما با این غذاهای چرب و چیلی و حجم خوراک خونواده ما یک ماهه ده کیلو بیشتر میشی😂😛

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
بیای رو ۶۰ دیگه ردیف میشیا

تو هم لاغری؟

خیلی دیر و سخت وزن کم میکنم من 

با ورزش و رژیم کم کردم. البته من ۵ کیلو اضافه داشتم که ۳ کیلوش حذف شد 

۶۰ اینا بشی عالی میشی 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چه جالب هم قد هستیم من می‌خوام وزن اضافه کنم

مگ چندکیلویی؟

تو هم لاغری؟ خیلی دیر و سخت وزن کم میکنم من 

من ۵۲ ام با ۱و۶۵ قد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
وای مانکنی خب دیگ چی میخوای تو بیا خونه ما با این غذاهای چرب و چیلی و حجم خوراک خونواده ما یک ماهه د ...

اینجا مانکن پسند نیست کسی 😂همه توپولو ها و پر ها رو دوس دارن.. ما لاغرا کمرنگیم اکثرا 

:-|
من ۵۲ ام با ۱و۶۵ قد

چ خوب تغذیه و رژیمت چطوریه؟

چ خوب تغذیه و رژیمت چطوریه؟

همه چی میخورم😹♥️

اینجا مانکن پسند نیست کسی 😂همه توپولو ها و پر ها رو دوس دارن.. ما لاغرا کمرنگیم اکثرا 

باور کن اشتباه میکنی نمیخواد خودتو چاق کنی برو بدنسازی حجم بده به عضلاتت و خودتو خوش هیکل کن من اگ اندام تو رو داشتم چ کارایی ک نمیکردم😁😂

من ۴۳ کیلو هستم😂

چجوری؟یعنی هم قد منی و ۴۳کیلو 

تغذیت چطوریه؟