2777
2789
عنوان

پرنده شاهین

1458 بازدید | 17 پست

امروز صبح مرغامون رو ول کردیم که یکم بگردن نیم ساعت نشد یهو دیدم پایین سر و صدای مرغاست رفتم دیدم یه پرنده به اندازه نصف مرغ شاید،روی مرغ نشسته و مرغمون دهنش خونیه یه چشمش کامل خونه و مرده 

الان واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم باز بیاد.

ی راهکار بگید

اینجوری ک گفتی منم ترسیدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

شاید قرقی بوده

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کودوم استانید؟

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
گیلان

اخه تو گیلان قرقی بیشتره تا شاهین .چشم پرنده رو دیدی اگه زرد بود قرقیه اگه مشکی شاهینه .

اخه وسط شهر مگه میاد؟

خب دور هر شهر گیلان جنگل و سرسبزه دیگه از اطراف میاد

کآمل چشمش مشکی بود تا منو دید پر زد رفت خیلی سریع بود

آخی مرغ بیچاره..اره خوب اینا محیط طبیعیشون که به هم خورده اومدن سمت شهر که غذا گیرشون بیاد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

کآمل چشمش مشکی بود تا منو دید پر زد رفت خیلی سریع بود

شاهین بوده . یه تور نداری بکشی بالاشون؟