2777
2789

سلام دکترم تاریخ 9 اسفند برام تو سیستم سونو نوشته ولی من میخوام حداقل 4 هفته دیگه بگذرد که قلبش تشکیل بشه چون فک کنم الان 3 هفته باردارم بنظرتآن تا بیشتر از یک ماه سونو رو سیستم میمونه؟چون دکترم رفته سفر نمیتونم ازش بپرسم

نمیدانم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه هفته مگه حاملگی فهمیده میشه؟ الان حداقل باید تو هفته‌ی ۴ یا ۵ باشی. اشتباه حساب میکنی اگه سه هفت ...

نه گلم دکترم هنوز نمیدونه باردارم چون قبل از اینکه خودم برم آزمایشگاه آز و سونو برام نوشته بود گفت اگر جواب مثبت بود بیا پیشم ولی من خودم آزاد رفتم آز دادم و گفتن باردارم

فکر نکنم بمونه بعد یه ماه حذف میشه.ولی تو محاسبه زمان بارداریت اشتباه نمیکنی؟چون وقتی آدم متوجه بارد ...

والله خودم میگم و اینکه بتام هنوز پایین هست 94 هست

نه گلم دکترم هنوز نمیدونه باردارم چون قبل از اینکه خودم برم آزمایشگاه آز و سونو برام نوشته بود گفت ا ...

خب پس اون سونویی که نوشته برات سونوی جنین نیس . پس اصلا اونو انجام نده صبر کن تا بیاد یه سونو از جنین برات بنویسه