2777
2789
عنوان

حق تلافی دارم؟

421 بازدید | 36 پست

من طرفم همیشه خیلی سرش شلوغه البته واقعا مطمئنم کارش سنگینه... ولی مثلا دارم یه چیزی تعریف میکنم میگه ببخشید کار پیش اومد باید برم یا چیزایی مثل این...

الان از دیروز تا چند روز اینده کارش کم شده منم تصمیم گرفتم این چند روزو مثل خودش باشم و تلافی کنم و هی بگم کار دارم با اینکه اونقدرام کارم سنگین نیست...میخوام این همه که من منتظرش بودم یکمم اون منتظرم باشه...کارم خیلی بده؟یا حق دارم تلافی کنم؟🤔

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نکن ک‌ اگه بحثی پیش اومد نگه توعم ایطور کردی

نه طوری رفتار نمیکنم که بفهمه تلافیه ...عادی برخورد میکنم متوجه نشه

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

اگه واقعا میدونی از رو قصد و غرض نیست و کارش سنگینه چرا باید تلافی کنی؟ همینطوری بوده قبولش کردی دیگه حالا که چند روز سبکه میتونین باهم بیشتر وقت بگذرونین چرا میخوای بچه گانه رفتار کنی؟ از این فرصت استفاده کن باهم بیشتر صحبت کنین همو ببینید و مستقیم بهش بگو که دوست داری بیشتر برات وقت بذاره

نمیدونم چندسالته اما واقعا تو این جامعه با این اوضاع کار سنگین و رابطه رو همزمان مدیریت کردن خیلی سخته

درکش کن

صبح گفتم کع حق داری😐😐😐😐😂

😂😂😂اخه معلومه خیلی حوصلش داره سر میره ...دارم سست میشم تو تصمیمم میخوام یکم اینجا بگن حق داری تصمیممو ادامه بدم😂😂

درنهایت میفهمه

چطوری میخواد بفهمه اخه

اگه واقعا میدونی از رو قصد و غرض نیست و کارش سنگینه چرا باید تلافی کنی؟ همینطوری بوده قبولش کردی دیگ ...

همه ی حرفات خیلی منطقیه خودمم میدونم کارم خیلی بچگانس بعد من اصلا ادمی نیستم بخوام غیر منطقی رفتار کنم این اولین باره که دوس دارم این کارارو کنم😂🤦‍♀️

من ۲۰ سالمه اون ۳۰

این بچه بازیا چیه خاله بازی ک نرفته کار داشته 

خیییلی کارم بچگانس خودم میدونم هم از یه طرف اون حق داره ولی نمیدونم چرا این حسو دارم🤦‍♀️

خیییلی کارم بچگانس خودم میدونم هم از یه طرف اون حق داره ولی نمیدونم چرا این حسو دارم🤦‍♀️

توروخدا بزرگ شید یکم بالغانه رفتار کن.اینجاهم هیچوقت هیجوقت هیجوقت نطرخواهی نکن چون الکی اتیششو تند میکن.زندگی کوتاهتر از اونه ک بخوای با تلافی بگدرونی.الان ک وقت داره استفاده کن