2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سوال دارم خانوما مرتبط با تاپیکه، میگم خدا چرا انقدر صبرش در ارتباط با خیانت بعضی ها زیاده؟ چرا رو نمیکنه؟ من میشناسم کسیو که همسرش خیلی صاف و سادس از هر لحاظ خوبه ولی خانمش هر روز با یکیه، دلم برا مرده میسوزه همش میگم خدا یک روزی بالاخره سرشو میزنه به سنگ، ولی هر روز بدتر میشه و بیشتر جلو می‌ره زنه، مرده هم همش فکر کار و پیشرفت زندگیشه یک زندگی عالی دارن

چاره نیست

چرا هست طلاق

چرا برای خودت ارزش قائل نیستی و فکر می‌کنی باید بسوزی و بسازی

چرا چاره هست اونم طلاقه باید آدمی رو که برات ارزش قائل نیست بندازی دور و خودت برای خودت ارزش قائل باشی

برو بگو طلاق بگیره.همه مطلقه .عزیزم تو کار خودت بکن حقیر نشو

خانم محترم شما میدونی کسی که خیانت میبینه از نظر روانی چقدر داغون میشه ؟ میدونی زنی که مطمن نباشه تنها کس شریکشه چیا میکشه؟ میدونی چی به سر عزت نفس و اعتماد به نفس طرف میاد؟ کدوم مردی میشینه و خیانت همسرشو تماشا میکنه؟ اصلا کی گفته همه مردان خیانتگرن؟ پس اون موقع باید همه خانوما هم خیانت گر باشم چون هر مردی با یک زنی هست

رو گوشیش جی پی اس نصب کن ببین واقعا جنگله یا ...

میفهمه ... کلا من به گوشیش دسترسی ندارم

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
میفهمه ... کلا من به گوشیش دسترسی ندارم

حالا انشاالله که راست گفته

یه خانمی تو اقوام شوهرش مهندسه

شبها تا ۳ و ۴ نمی یومده میگفته بتن ریزی داریم

اینم ساده باور میکرده

بعد دوسال جاسوس گرفت، فهمید زن گرفته یه دخترم ازش داره

الانم میگه حالا که فهمیدی نصف هفته اونجام نصف پیش تو

حالا شماهم ببین توان فهمیدن حقیقت داری

اگر داری مثل ایشان یه نفر استخدام کن تعقیبش کنه

حالا انشاالله که راست گفته یه خانمی تو اقوام شوهرش مهندسه شبها تا ۳ و ۴ نمی یومده میگفته بتن ریزی ...

نه توان دونستن حقیقت ندارم‌‌‌... 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂