2777
2789
ان شالله هرچی صلاحته پیش بیاد ولی اگر وکیل خوب میخوای درخواستمو قبول کن برات بفرستم

بنظرت وکیل می‌تونه مهریه بگیره

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم
نه عزیزم خودش میگه میکشمت جدا بشی بچه دارم  مهریه دارم و پوداره میتونم بگیرم

چقدر پر رو هستن این مردا

بگو تو خیانت کردی منو میکشی 😤

فقط مواظب سلامتیت باش بیماریهای مقاربتی بیداد میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم خیانت دیدم روزایی که باید پیشم باشه پیش کس دیگه ای بود بارها چشم پوشی کردم اما وقتی ام به ...

پس تو این ۱۲ روز بین عقد و طلاق متوجه این موضوع شدین؟؟؟

خب چرا از اول با همون ازدواج نکرد و شما رو به بازی گرفت

عزیزم مهریه گرفتی ازش

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

خانما ببخشید اگ شوهری بعد ۸ سال زندگی الان دو سه ماهی باشه که شبا هفته ای ۴ شب خونه نیاد تا صبح بهش باید شک کرد؟ بعد اینکه بگه با دوستام هستم جنگل و صحرا

بعد اینکه برای خونه و زن بچه هیچی کم نزاره

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
از بعد طلاق و اجتماع که با زن بیوه برخورد میکنه

همسایه مامانم مطلقه هستن 

هیچ کس خبر نداره حتی همکارهاش نمی دونن جدا شده

مثل ملکه ها زندگیشو میکنه 

سرسنگین و آزاد

از فامیل های فضول پنهون کن

شکر خدا الانم رفت آمدا کمه

عزیزم جفتتون برین مشاور.اگه راه داره حتی چند درصد چون بچه داری ادامه بده ، بلکه با توصیه مشاور اصلاح ...

دلم برای خانمای سرزمینم میسوزه وافها چقدر بدبختن مرد خیانت کنه  میگن بمون طلاق سخته بدبختر میشی ولی زن خیانت کنه ب مرده میگن طلاقشو بده این هرزه رو بندازش دور!!!!!!  

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
عزیزم گفت که شوهره پولداره باید بده  یعنی قانون میگیره

نه بابا قانون چی همش طرف مرده من شوهرم خونه دوطبقه ماشین داره همه رو کرده به اسم کس دیگه ای حتی طلا هامو برده میگن نداره چیکار کنه دادگاه چهارتا سکه پیشت قصد برید با سالی یه سکه اونم شوهرم رفته اعتراض زده روش که ندارم اونم بدم 

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم
دلم برای خانمای سرزمینم میسوزه وافها چقدر بدبختن مرد خیانت کنه  میگن بمون طلاق سخته بدبختر میشی ...

من مقصر رو هم جنسای خودمون میدونم 

الان کی زندگی این خانومو به هم زده یک مونث

اگه ما مونث ها به مردا رو ندیم میرن فدای زن خودشون میشن .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
چرا اینحرفو میزنین.اونم بره خرج کسای دیگه بشه رایطه داشته باشه بعد هروقت دلش خواس مث کالا بره سراغش ...

من کلا تجویز طلاق نمیدم.الان پول اصافه کسی نداره خرج ج..کنه.اره بخاطر خیلی چیزا تحمل کردم میکنم

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم