2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم خودش میگه میکشمت جدا بشی بچه دارم  مهریه دارم و پوداره میتونم بگیرم

عزیزم جفتتون برین مشاور.اگه راه داره حتی چند درصد چون بچه داری ادامه بده ، بلکه با توصیه مشاور اصلاح شد.بهش زمان بده و بگو اگه اصلاح شدی هستم بلکه تهدید اثر کرد

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
بشین زندگیتو بکن.پیگیر نشو مرد بدون خیانت وجود نداره.میخای بعدش افسرده شی تاپیک بزنی بگی دارم دق میک ...

چرا اینحرفو میزنین.اونم بره خرج کسای دیگه بشه رایطه داشته باشه بعد هروقت دلش خواس مث کالا بره سراغش .ازش بیماری بگیره .شمامیتونی تحمل کنی؟

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
عزیزم تو این چند روز چیزی ازش دیدی،دوست داشتی بگو

بله عزیزم خیانت دیدم روزایی که باید پیشم باشه پیش کس دیگه ای بود

بارها چشم پوشی کردم اما وقتی ام بهش گفتم انکار کرد

بعد از طلاقم رفت باهمون که شبا پیشش میموند ازدواج کرد.

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼