2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم از ۳سالگی در کنار فارسی انگلیسی رو هم از جم کیدز و مهدکودک یاد گرفت خودمم باهاش حرف میزدم ترکی استانبولی رو هم از مادرشوهرم که چند سالی تو ترکیه بودن و بلد بود یاد گرفت 

الان ۱۴سالشه به فارسی انگلیسی فرانسه آلمانی ترکی مسلطه و تو تابستون هم خودش از طریق یوتیوب کره ای میخوند استعداد و علاقش تو زمینه زبان زیاده

البته فرانسه رو هنوز داره ادامه میده کامل نشده

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
میگه باید یکی از والدین فارسی حرف بزنه با بچه  یکی کوردی  و در کنارش مجموعه های ما

اگه سختتون نمیشه خب انجام بدین. الان ترکا و یا کرد هایی ک ساکن تهران هستند، بچه هاشون فارسی  تهرانی عالی صحبت میکنند، البته عده ای از بچه ها دیگ خوب نمیتونند یا تمایل ب زبان مادری شون ندارند 

من پارس  اصیل هستم ولی فارسی ما شبیه فارسی تهرانی نیستش 

و هر شخصی یا بچه ای باید بتونه فارسی تهرانی صحبت کند و لهجه مادری خودش رو وارد زبان فارسی تهرانی نکند 

اگه سختتون نمیشه خب انجام بدین. الان ترکا و یا کرد هایی ک ساکن تهران هستند، بچه هاشون فارسی  ته ...

سخت که هست تازه چون ما تهران نیستیم و خود سنندجیم 

ملت ببین فارسی حرف میزنی مطمئنم کلی مسخره بکنن☹️ولی مجبورم شروع کنم باهاش 

چون میخام زیر نظر این مجموعه ها زبان انگلیسیش هم شروع بشخ