2777
2789

شما ها خوشتون میاددددد؟😂😂😂

😭😭😭هم گریه داره هم خندهههه🤣😂

میگم پدررررر منننن من دیگه بزرگ شدم دانشگاه میرم بسه دیگه.هیچ وقت نشده مثلا بگه بیا باهم صحبت کنیم فقطططط شوخی میکنههههه😂😂

باز میگه نه تو نی نی منی میاد به زوررررر بغلم میکنهههه بوس می‌کنه به لحن بچه گونه میگه برم برات پاستیل بخرم 😭😂

آخه چرا متوجه نمیشه بزرگ شدم😂

حسرت موندم یه بار باهام جدی و بزرگونه رفتار کنه 

بهم میگه جا سوییچی بابااااا😳🤯😂

شما باشید چی کار میکنیددد؟

دوسش دارم ولی از رفتاراش خسته شدم یه کم🥲

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 

خوبه که منم همینطوریه خجالت میکشیدم جلوی بقیه ولی الان اتفاقا خیلی هم دوس دارم که اینطوری رفتار میکنه حتی واسم شعر میخونه جلو بقیه😂🤦‍♀️😍

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسرت به دل موندم  بابام یبار اینجوری رفتار کنه

خوبه که بعضی وقتا بهت حس بزرگ بودن بده🥲

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 
خوبه که منم همینطوریه خجالت میکشیدم جلوی بقیه ولی الان اتفاقا خیلی هم دوس دارم که اینطوری رفتار میکن ...

وای نگو که بالای توام جلو بقیه بوست می‌کنه مث بچه ها حرف میزنه باهاتتتتت🤯😂😂😂

وای نگو که بالای توام جلو بقیه بوست می‌کنه مث بچه ها حرف میزنه باهاتتتتت🤯😂😂😂

😂😂خوبه که

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

بابات با مامانتم مهربونه آره؟با محبته ؟

با اونم همین جوریه فقط یه کم دوزش کم تره نسبت به مامانم 

اره خیلییییییییی از خود گذشتگی می‌کنه 

خیلییییییییی

تو خونه خودمونم تارف می‌کنه کافیه ته دیگ من تموم بشه و من ته دیگ بخوام 

به زورررررر ته دیگ شو میده به منننن😭😭😭😭🤣🤣🤣

و خیلی کارای دیگه 

با اونم همین جوریه فقط یه کم دوزش کم تره نسبت به مامانم  اره خیلییییییییی از خود گذشتگی می‌کنه ...

خداحفظش کنه.منم بابام خیلی مهربونه.ولی شوهرم نه متاسفانه.

قدر باباتو بدون عزیزم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خوبه که بعضی وقتا بهت حس بزرگ بودن بده🥲

ن کجاش خوبه😐

خیالت راحت ۴۰ تا ۷۰ سالگی بزرگی 

چیکار میخای کنی

لذتت ببر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂