2777
2789
عنوان

نامردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 102 پست
دقیقا مثل من تاهمین یماه پیش ک خواستگار داشتم بهم گفت طرف گوه خورده ازت خواستگاری کرده...اگ نمیخواس ...

عزیزم الان دیگه باید بپذیری که اشتباه کردی و به جای غصه خوردن از اشتباهت درس، بگیری قوی باش. 

اگه پسری دختری رو بخواهد رسما به خواستگاریش سلام می ره نه اینکه 6 سال بازیش بده اون آدم لیاقت نداره

عزیزم 

درکت می کنم 

خیلیییییییییییییی سخته 

آلام همه میگن ناراحت نباش و فلان 

ولی هر کسی هم که باشه ناراحت میشه 

باید حتما با یه دوست خوب و رازدار ک بعدا اذیتت نکنه درد و دل کن 

کم کم خودتو پیدا کنی 

طول میکشه اما فراموش میکنی

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه عیب ما زنا اینه. توو این رابطه ها دیگه فقط منتظر اینیم این رابطه هه به بار بشینه. دیگه تمام وقتمون میشه طرف. 

نمیریم سراغ پیشرفتی، کاری، هنری. 

یهو که میبینیم طرف غیبش زده. میگیم ای دل غافل! میبینیم از همه جا موندم

برعکس خوشبختم میشن

دقیقااااا

تو هم برو دنبال خوشبختی خودت 

هیچکی برات دل نمیسوزه هیچکی بیشتر از خودش بهت اهمیت نمیده البته به جز خانواده که اون بنده خدا ها هم فقط غصه میخورن

جان من جمع نبندید  نامزد من با من دقیقا ۶ سال دوست بود بخاطر شرایطش عقد نکردیم الان خونه و ماش ...

اره خب ولی از این دسته ها کمه

عموی خودم 5 سال با یه دختری دوست بود بعد رفتن خواستگاری بعدشم بله برون و نامزدی ولی دختره بخاطر اینکه تو روی مامان بزرگم وایساد عموم گفت دیگه نمیخوامش نامزدیشو بهم زد با دختره

عقد نکرده.ولی باتو ک بوده باکسی دیگ بوده.وحالا باون بیشتر حال میکنه.وولت کرده.تو هم بخاطر ارامش خودت ولش کن

تا ب حال ب این توجه کردی! زندگی رو هر طور بگیری .همونطوری پیش میره
اره خب ولی از این دسته ها کمه عموی خودم 5 سال با یه دختری دوست بود بعد رفتن خواستگاری بعدشم بله برو ...

اره کمه ولی هنوزم هست 

سمت ما که همه با دوست پسر و دختراشون ازدواج کردن 

با چند سال دوستی 

همه چی به پسر بستگی داره 

به گفت مگه من گفتم ۶سال ب پام بشین😔

بگو پس چرا تا میگفتم یکی قراره بیاد خواستگاری، شاخ و شونه میکشیدی؟ 

آخه بعضی پسراا اصلا اسم خواستن نمیارن. 

دختره  خودش منتظر و امیدوار خیالبافی میکنه. 

ولی این رسما و شرعا گولت زده

بنظرت خدا تاوان میگیره

اسی جون

دوراز جون شما

به قول اون جمله معروف

آن دردی که مرا نکشتد قویترم میکند

الان حق داری گریه کنی 

برای دلت غرورت ضجه بزنی غصه بخوری 

ولی میگذره

شما از کجا میدونی شاید نظر خدا بهت بوده که از زندگیت حذفش کرده شاید مصلحت شما در این بوده

خودت بسپار به اون بالایی همه چیز درست میشه 💚🤲

خیلی سخته میدونم ولی نشدنی نیس فراموشت میشه حالا خوبه یسال طول بکشه ولی میدونم بعد این اون ادمه قبل ...

اینا خیلی بازیگرای قشنگین من خیلی امتحانش کردم هر دفعه میگفت باشه جمعه میایم با مامانم حرف زدیم میخوایم بریم گل خواستگاری بخریم میایم بعد منم چون میدونستم بابام مخالفه میگفتم نه 

مطمئنم میدونست من دارم امتحانش میکنم اینا خیلی خوب بلدن آدما رو چطور بازی بدن