2777
2789
عنوان

نامردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 102 پست
دقیقا راست میگی واقعا چطوری انقدر بی عاطفه هستن

بی عاطفه نیستن اکثرا فرصت طلب و تنبل هستن

دختر پولدار زیبا میخوان

خودشونو نمیخوان وارد تعهد و مسئولیت بکنن

یه چیزیم بگم:

آه و نفرین هیچ اثری به این آدما نداره

پس بچسب به خودت و زندگیت

خدا خوشبختتون کنه 😔💚🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حرفم اینه من دل بستش شدم اونم با کارهای اون الان تو این سن با این حجم از ناامیدی هیچ انگیزه ای ب ...

عزیزم میفهمم. من نمیگم الکی ناراحتی. خیییییلی هم سخته.

اصلا انگاری ادم یهو زیرپاش خالی میشه و یکی ازون دره های هولناک زیر پاش میبینه‌. 

اما خوب که نگاه کنی میفهمی مجردی اونقد وحشتناک نیس که زندگی با یه آدمی با این حجم از پفیوزی. 

بی عاطفه نیستن اکثرا فرصت طلب و تنبل هستن دختر پولدار زیبا میخوان خودشونو نمیخوان وارد تعهد و مسئو ...

من هیچ وقت نفرین نمیکنم چون اصلا بهش اعتقادی ندارم راستش

حتی بهش حرف بدم نزدم نه فحش دادم نه چیزی فقط بهش گفتم وقتی نمیخوای دیگه اصراری نمیکنم خدافظ حتی خدافظی هم نکرد انقدر آدم پستی بود

مرسی مهربون برام دعا کن روزای سختی رو گذروندم خیلی برام اون روزا سخت بود

الانم یه خواستگار خوب دارم باهم آشنا شدیم قراره عید عقدم باشه اگه اوکی شد❤🥺

اره واقعا وقتی عاشق واقعی باشند 6سال طولش نمی‌دن همون اول کار میرم خواستگاری

جان من جمع نبندید 

نامزد من با من دقیقا ۶ سال دوست بود بخاطر شرایطش عقد نکردیم الان خونه و ماشین خریده اومد خواستگاری 

بعده ماه رمضونم عقدمونه😁

خدایی همشون مثل هم نیستن

چند سالته؟ طرفت ازدواج کرد؟

۲۳

من نمیدونم چیکار کرده هیچی بهم نگفت در این حد داغون 

حتی اکانتشو پاک کرد اکانت اینستاگرام و تلگرام که مبادا من چک کنم منم دیگه پیگیر نشدم با اینکه آدرس و تلفن خونشونو داشتم🥲

ما تا مسئولیت تصمیمات و اشتباهات خودمون رو نپذیریم رشد نمی کنیم. می دونم چه حال بدی رو تجربه می‌کنی اما با فرو رفتن در نقش قربانی، فقط حالت رو بدتر می‌کنی. اون آدم انتخاب تو بوده، و حالا که می دونی انتخاب درستی نبوده، ببین اشکال کار کجا بوده. فقط اینطوری می تونی از یه رنج، برای خودت رشد و آگاهی بسازی و تصمیم بعدی رو درست تر بگیری‌. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
من هیچ وقت نفرین نمیکنم چون اصلا بهش اعتقادی ندارم راستش حتی بهش حرف بدم نزدم نه فحش دادم نه چیزی ف ...

خواهش میکنم فقط اگر ازدواجتون قطعی شد یه خلاصه و چکیده از پسره به همسرت بگو و کلا خط و پیج اینستات عوض کن

اینطور آدمها بیمارن نیاد زندگیتو خراب کنه

به همسرت همه چیز نگو خیلی مختصر و مفید بگو که بعدا نشه داستان