2777
2789
عنوان

نامردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 102 پست
😭😭 منم گفتم خواستگار دارم گفت میکشمش گفت نابودش میکنم حتی تا لحظه آخر گفت من میخوام بیام خواستگا ...

اره منم دوسش داشتم موندم

اونم رفتارایی کرد ک مطمین شدم میخواد.تاهمین هفته پیش عکس عروس میفرستاد میگفت اینجوری ارایش کنی عقدمون.میگفت فروردین انشالا عقدمونه...آتیش میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سم ها رو ازکجا پیدا میکنید. یعنی همچین ادم لاشی ای رو آدم بعده دو روز میتونه بشناسه. 

شش سال آخه؟

یکی از کاربرا گفته برو دختره رو پیدا کن! 

من اول بدم اومد از حرفش ولی نه برو پیداش کن دستشو ببوس وگرنه اگه به خودتون بود که هرگز نمیفهمیدین این کیه.

بعد هم من جای شما بودم تمام محله رو سور میدادم. 

خودکشی آخه؟

تو بگو ۲۰ سال، نه ۶ سال. همچین آدمی که داره عقد میکنه و همزمان داره بهت دروغ میگه برا چیته؟

نظر کرده ای بابا که خلاص شدی ازش. خودت خبر نداری  

پسره بلاکت نکرده؟

شمارشو پاک کردم نمیدونم بلاک کرده یا نه

گفتم عکس بده از شناسنامت یا حلقت گفت ندارم شناسنامنو الان ..گفت دوروز دیگ عکس حلقه رو میذارم پروفایلم😔😔

این سم ها رو ازکجا پیدا میکنید. یعنی همچین ادم لاشی ای رو آدم بعده دو روز میتونه بشناسه.  شش س ...

من الان ۳۳ سالم شد جشن چیو بگیرم؟

امیدی ب ادامه زندگیم دارم؟

کیه بیاد منو بگیره دیگه😔

😭😭 منم گفتم خواستگار دارم گفت میکشمش گفت نابودش میکنم حتی تا لحظه آخر گفت من میخوام بیام خواستگا ...

ممکنه یه روز برگرده

خودتو واسه اون روز قوی کن

به قول معروف دلتو از سنگ کن و دیگه راهش نده به قلبت 

دوراز جون شما و اسی آدم به حیون خونگیش به گلدوناش وابسته میشه و حس داره ۵ سال ۶ سال کم نیستا!

شمارشو پاک کردم نمیدونم بلاک کرده یا نه گفتم عکس بده از شناسنامت یا حلقت گفت ندارم شناسنامنو الان . ...

حتی اگر دروغم گفته باشه، شما دیگه اون آدم سابق نمیشی

الان ۴۰ ساله ها هم بخت خوب دارن

خودتو سرزنش نکن سعی کن خودتو سرگرم کنی

دورازجون نابود میشی

یعنی این خوبه بیاد بگیرتت؟ فقط چون صرفا ۳۳ سالته

نه حرفم اینه من دل بستش شدم اونم با کارهای اون

الان تو این سن با این حجم از ناامیدی هیچ انگیزه ای برا ادامه ندارم

اره منم دوسش داشتم موندم اونم رفتارایی کرد ک مطمین شدم میخواد.تاهمین هفته پیش عکس عروس میفرستاد میگ ...

هه از منم همیطور میگفت عید اگه عقد نکنیم خودمو میکشم

ولی تو هم مثل من قوی باش من به خواستگارم فکر کردم باهاش بیرون رفتم تا اینجا اوکی بود 

چرا زندگیمو بیشتر از این بخاطر اون خراب کنم

توم همینکارو کن خوش باش قوی باش میتونی