2777
2789
عنوان

نامردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 102 پست

چقد مثل منی عزیزم 

با این تفاوت که بعد ۵سال ولم کرد بدون هیچ حرفی بدون هیچ دلیلی خورد و خاکستر شدم 

هر روز هر روز از ازدواج میگفت هر روز ذوقشو از آینده بهم میگفت 

به خدا داغون شدم که هنوز بعد چند ماهه خوب نشدم💔

دیگه چطوری زندگی کنم حتی دلیلشم بهم نگفت 

بدترین قسمتش میدونی چیه حتی یه معذرت خواهی هم نکرد حتی نگفت خدافظ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد مثل منی عزیزم  با این تفاوت که بعد ۵سال ولم کرد بدون هیچ حرفی بدون هیچ دلیلی خورد و خاکستر ...

دقیقا مثل من

تاهمین یماه پیش ک خواستگار داشتم بهم گفت طرف گوه خورده ازت خواستگاری کرده...اگ نمیخواست چرا نگفت😔جرا امیدوارم کرد هرشب

هیچ گناهی نداشتم

خیلی مظلومم من

چجور فراموش کنم؟ من داشتم برا عقدمون لباس انتخاب میکردم😔

خیلی سخته میدونم ولی نشدنی نیس فراموشت میشه حالا خوبه یسال طول بکشه ولی میدونم بعد این اون ادمه قبل نمیشی ب کسی نمیتونی اعتماد کنی ولی خب پسرام واقعا قابل اعتماد نیستن😑 چرا اینهمه مدت امتحانش نکردی میگفتی مثلا قدم جلو بزار خواستگاری کن یه نامزد بشیم عیارشو میسنجیدی و زودتر متوجه میشدی این ادمه موندنه یا رفتن 

الهی🥲چقدر بیشعور و بی مسئولیت ینی چی اخهه

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
اره خب😂 عزیزم از قانون جذب خاستم استفاده کنم ینی اون زمان ب چیزی ک الان میخام میرسم

وای بخدا دقیقا مثل من 

ولی من تو یه دفتر چه خط کشی کردم با خوش نویس خیلی زیبا نوشتم تمام اون تاریخ هایی که احساس میکنم اتفاق خوب میفته

دقیقا مثل من تاهمین یماه پیش ک خواستگار داشتم بهم گفت طرف گوه خورده ازت خواستگاری کرده...اگ نمیخواس ...

😭😭

منم گفتم خواستگار دارم گفت میکشمش گفت نابودش میکنم

حتی تا لحظه آخر گفت من میخوام بیام خواستگاریت یکم بخاطرم صبر کن بعد یهو گفت میخوام دو روز تنها باشم دیگع هم هیچ وقت برنگشت وقتی هم بهش زنگ زدم گفت باید تموم میشد رابطمون خیلی وقت پیش تموم هیچ چیز دیگه ای نگفت داغون شدم

خیلی بده یهو بفهمی همه چی دروغ بوده بدتر اینکه بهت میگن چرا این همه سال پاش موندی دوستش داشتم پاش موندم چه میدونستم بخاطر بازیچه بودنم نمیاد جلو فکر میکردم شرایط نداره💔