2777
2789
عنوان

خانمای خونه دار یه لحظه بیایین

192 بازدید | 17 پست

من 4ماه پیش خونه مو تمیز کرده بود الان نمیدونم بازم خونه تکونی بکنم یان هروز همه جا رو تمیز میکنم فقط به داخل کابینت های آشپز خونه دست نمیزدم به نظرتون تمیز کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه تکونی شب عید واجب که نیست، وقتی ۴ماه پیش انجام دادی، چرا باید الان دوباره تکرار کنی!؟

فقط اگر جایی نامرتب و کثیفه تمیزش کن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خونه تکونی شب عید واجب که نیست، وقتی ۴ماه پیش انجام دادی، چرا باید الان دوباره تکرار کنی!؟ فقط اگر ...

هدف از خونه تکونی اینه که جاهایی که تمیز نشدن و تمیز کنید سالی ۱ بار مهم نیست ۴ ماه پیش یا عید 

هدف از خونه تکونی اینه که جاهایی که تمیز نشدن و تمیز کنید سالی ۱ بار مهم نیست ۴ ماه پیش یا عید  

عزیزم مگه من غیر از این گفتم!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
واسیه همین سختم میاد دیگه وسایل ها زیادن منم تنهام با یه بچه 

مجبور نیستی 

وا خاطر جمعی ت پیشنهاد دادم

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
نه خوب میگم اگه تمیزه دیگه فقط کابینت و تمیز کن 

بله درسته

آخه روی پست من ریپلای زدی، فکر کردم جواب حرف منه😁