2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

244 بازدید | 13 پست

بچه ها هر موقع با شوهرم دعوا مون میشه از عمد داد و بیداد راه میندازه خونه مون هم کنار خونه برادرشوهره من واقعا ناراحت میشم بگین چیکار کنم تا دست از این رفتار بدش برداره 

متاسفانه بسیاری از آقایون این اخلاق بد صدا بالا بردن رو دارن بهترین راه اینه که از بروز بحث و چیزهایی که باعث عصبانیت هر دوی شما میشه جلوگیری کنید و هم اینکه اگر خیلی حساسیت نشون بدین به بالا بردن صداشون ممکنه هنگام دعوا و به قصد ناراحت کردن شما اینکار تکرار کنند.

کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم  هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر آدم بی خودیه خاستی میتونیم بیشتر حرف بزنیم

اقای محترم!

این خواهر متاهل هستن و الان هم تاپیک زدن و کمک خواستن نه فردی برای دردل اونم یک مرد..!

کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم  هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ
متاسفانه بسیاری از آقایون این اخلاق بد صدا بالا بردن رو دارن بهترین راه اینه که از بروز بحث و چیزهای ...

بله دقیقا مشخصه میخواد منو اذیت کنه و تنها مشکلش اینه گاهی صداش رو بالا می‌بره وگرنه روی هم رفته آدم خوبیه

بله دقیقا مشخصه میخواد منو اذیت کنه و تنها مشکلش اینه گاهی صداش رو بالا می‌بره وگرنه روی هم رفته آدم ...

خب پس همون راه اول که گفتم انجام بدید جلوگیری کنید از چیزهایی که باعث دعوا و جر و بحث میشه و صبور تر باشید اینطوری بعد یک مدت خودتون هم متوجه تغییر همسرتون میشین.

در پناه حق باشید

آره راست میگین باید یه مدت بی تفاوت باشم بلکه از این کارش دست برداره

آره آروم میشه اونم هرچی بیشتر توجه کنی بدتر میکنه... مردا مثل بچه ها هستن چجوری به یه بچه میگی نکن بدتر میکنه اونا هم همینن 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!