2777
2789
عنوان

نتیجه آزمایش بتام خیلی بالاست؟

209 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

دیروز که ۳۹ روز از روز اخر پریودی قبلیم گذشته بود آزمایش بتا دادم نتیجش ۹۳۰۰ بود 

فردا هنوز میخوام برم به دکتر نشون بدم

تو اینترنت دیدم ممکنه چیز خوبی نباشه مولار و اینا باشه خیلی استرس گرفتم

علائم هم درد خفیف زیر شکمم و حساس شدن سینه ها و یکم حالت تهوع دارم

شما کسیو دیدین همچین نتیجه ای داشته باشه و حاملگی معمولی داشته باشه؟

انشالله خیره

به چیزای نت توجه نکن ببر دکتر نشون بده

فک کنم برای بارداری دوقلو هم بتا بالا هست

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من همین موقع ها ۲۹۰۰۰بود منم استرس داشتم به دکتر گفتم خیلی بالاس گفت بالا نیس اوکیه مشکلی هم نبود توعم استرس نداشته باش توکلت بخدا باشه

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

منم بتام خیلی بالا بود 

بتای بالای نشانه روز های حاملگی بیشتره و یا چند قلویی

مثلا بتا هفته اول با هفته دوم یه دنیا تفاوت داره

نگران نباش و به نت هم توجه نکن چون همیشه احتمالات خطر یه موضوع رو بُلد میکنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ممنون  خداکنه واقعا همینطور باشه

همینطوره عزیزم 

من بتام ۳۲ هزار بود 

به خاطر مشغله روزای پریود از دستم در رفته بود و انتظار بارداری رو نداشتم دیر متوجه شدم که خیلی وقته پریود نشدم 

رفتم دکتر و سونو فهمیدم ۷ هفته ام تموم شده🫣

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.