2777
2789
عنوان

من اشتباه میگم؟

352 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها تو رو خدا بهم بگین چی درسته چی اشتباه... من و همسرم مشکل پیچیده ای نداریم ولی تو این رابطه فقط من میرم سمتش اگه بهش دست نزنم تا یه هفته هم باشه اون هیچیییی ( منظورم رابطه ج ن س ی نیست چون خیلی وقته من پیش قدم نمیشم چون جواب نمیده فقط وقتی خودش بخواد اونم کم) کلا تو گوشی و تلوزیونه و نمیدونم چجوری بگم کلا ولی من خیلی احساس تنهایی میکنم دلم میخواد بگیم بخندیم از سر و کول هم بالا بریم ولی دریغ ... بهشم ک میگم پشیمونم میکنه از حرف زدن و درد دل کردنم

یه دختر قوی که قراره به خودش کمک کنه ❤ لطفا وقتی مخاطبم نیستید منو ریپلای نکنید 👻

همیشه هم خودم اوضاع رو ب حالت عادی برگردوندم چون اون خیلی سرد میشه مجبور میشم ... چیکار کنم 😔

یه دختر قوی که قراره به خودش کمک کنه ❤ لطفا وقتی مخاطبم نیستید منو ریپلای نکنید 👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضی ازمردا کلا تزشون همینه  ما یه فامیل دور داریم شوهرش فقط جلو تلویزیونه😐هیچکاری هم نمیکنه& ...

خب این جوری قلبه زنه یواش یواش یخ میبنده 😐

همسایم سرزد نزدم لبخند..لول کردم نفسم تنگ تر شد...گفت اوکیی؟ گفتم خستم!
عنیاد نداره؟؟

نمیدونم ب خدا هر روز میره میگه میرم کافه ... یه دو بار قرص متادون و بی دو ازش دیدم ک اونم زیر بار نمیره میگه برا رابطه بوده و دیگه نمیخورم

خب این جوری قلبه زنه یواش یواش یخ میبنده 😐

ب خدا دیشب از شدت ناراحتی موهامو تا ته کوتاه کردم ... هیچ وقت هیچ ناراحتی رو ب رو خودش نمیاره هیچ وقت ازم معذرت خواهی نکرده هیچ وقت از دلم درنیاورده😔

چرا پیش مشاور نمیرید؟

یه بار اومد هر چی تونستم حرف دلمو گفتم ولی فایده نداشت و دیگه نیومد

نمیدونم ب خدا هر روز میره میگه میرم کافه ... یه دو بار قرص متادون و بی دو ازش دیدم ک اونم زیر بار نم ...

غلط کرده 

معتاد ب قرصه این علایمی ک گفتی شوهر اوله منم همین بود

ازش حدا شدم 

بعضی ازمردا کلا تزشون همینه  ما یه فامیل دور داریم شوهرش فقط جلو تلویزیونه😐هیچکاری هم نمیکنه& ...

کلا هیچ وقت احساس نکردم پشتیبانمه ... هفته پیش برا اولین بار پشتم درومده ولی چون شاااااید یه ذرررره منافعش ب خطر افتاده دیگه خیلی سرد شده یخخخخ

ب خدا دیشب از شدت ناراحتی موهامو تا ته کوتاه کردم ... هیچ وقت هیچ ناراحتی رو ب رو خودش نمیاره هیچ وق ...

پیر میشی با این مرد زنا عاطفه دارن روحیه حساسی دارن واقعا ک

همسایم سرزد نزدم لبخند..لول کردم نفسم تنگ تر شد...گفت اوکیی؟ گفتم خستم!
غلط کرده  معتاد ب قرصه این علایمی ک گفتی شوهر اوله منم همین بود  ازش حدا شدم

تو رو خدااا بیشتر بهم توضیح بده علائم چجوری