2777
2789
عنوان

الام من‌مقصرم؟؟

157 بازدید | 7 پست

مادرم‌همیشه میخواد حرف خودش بشه دیشب خونشون بودیم بعد گفتن بریم بازار منم راهاشون رفتم شوهرمم خبر نداشت از ۷ تا ساعت ۹‌منو پدرم و مادرم بازار بودیم بعد شوهرم‌زنگ زد ک کجایی پشت در خونتون منتظرم حالا هرچی ب مادرم میگم بیا بریم منتظره میگه ازش میترسی میگم خسته هست گشنشه شام‌نخورده براشون اهمیتی نداشت الانم خودش قهر کرده جواب تلفن نمیده بنظرتون مقصر منم میگه میخاستی ب شوهرت بگی ما نیستیم اخه نه شب بود اونم خسته از سرکار اومده بود کلید هم نداشت

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بعد گفتم خودتون برید منو نبریدراحت بگردید جالبی اینه اصلا خرید هم نداشتن فقط بیخودی گشتن هی ب من گفت مانتو نمیخوای بخری گفتم الان نمیخوام موقعیتش نیس قهرشون‌گرفت که تو بی عرضه ای 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد گوشی رو برداشته ب بابام داده اونو پر کرده ک دیگه زنگ نزن چیه هی زنگ میزنی اول صبحی خیلی دلم شکست اگه‌شوخی هم باشه خیلی کارش زشت بود من ک نمیگذرم ازشون تقصیر من چی بود شوهرم زودتر اومد دنبالم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
 شما قبلش با شوهرت هماهنگ میکردی که نیستی یا حداقل یه پیامک میدادی 

عزیزم حالا نشد اینجور شد دیر شد میگم بیا بریم میگه ول کن یه دقیقه اونجا بمونه بعدش چون صبحش هم رفته بودم دکتر و خرید شوهرم خوشش نمیومد ک باز برم اینا میگفتن بیا بریم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙