2777
2789
عنوان

قرص هیرتامین

281 بازدید | 15 پست

دوستان کیا از قرص هیرتامین استفاده میکنن؟ تجربه شخصی خودم اینه ک هفت هشت ماه پیش ک سفارش میدادم خیلی خوب بود و برام تاثیر زیادی داشت اما این چند ماه اخیر واقعا بی نتیجه بود و ریزشم با خوردنشون بازم زیاد بود بنظرم اینا هم فیک شدن اینطور نیست؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایطش چجوریه خیلی خوبه؟ منم همسن شمام ۲۶سالمه تابحال خاستگاری ک باب میلم باشه نبوده

والا خیلی خوب ک چی بگم چون سنتیه یکی از همکارا مامانم معرفی کرده فقط میدونم شرکت نفتیه

اس من برات دعا میکنم ک خیلیییی خوب باشه و ازدواج کنی عزیزم چون مجردی خیلی سخته 

من خودم تا ب الان کلی سختی کشیدم و تازه هم از کسی ک دوسش داشتم جدا شدم همیشه میگم کاش ازدواج میکردم زودتر تا این بلاها سرم نمیومد ولی خب بازم خداروشکر مطمئنم خدا همیشه حواسش بهم هست شمام الهی خوشبخت ترین بشی

اس من برات دعا میکنم ک خیلیییی خوب باشه و ازدواج کنی عزیزم چون مجردی خیلی سخته  من خودم تا ب ا ...

ای جانم قلبم اکلیلی شد🥹🥹😍😍😍 مرسی بابت دعای قشنگت ایشالا توام ازدواج کنی هر چند خواستگار داشتن ب معنی ازدواج کردن نیست ولی واقعا مجردی سخته قبول دارم و اینکه هی کنایه بشنوی از بقیه

ای جانم قلبم اکلیلی شد🥹🥹😍😍😍 مرسی بابت دعای قشنگت ایشالا توام ازدواج کنی هر چند خواستگار داشتن ب ...

عزیزدلم قربونت برم فقط بخودت انرژی منفی نده همش مثبت باش بخدا مثبت باشی ب زندگیتم مثبت برمیگرده خدا حواسش به هممون هس 

من دو هفتس ک از کسی ک دوسش داشتم و اونم تظاهر ب دوس داشتن میکرد بطور خیلییییی بدی جدا شدم گف دوسم نداشته از اول و حس دلسوزی بوده همش و اینکه از یکی دیگه خوشش اومده و کلا حسی بهم نداره اینارو گفتو جدا شد منم میخاستم‌خودمو بکشم حتی ولی خدا فقط خدا بهم نشون داد ک مرده و زندم واسش فرقی نداره زندگیشو میکنه منم تصمیم گرفتم پاشم و زندگیمو بکنم الان حدودا بیشتر از یه هفتس ک یه دفتر برداشتم دفتر شکرگذاریم شده با خدا حرف میزنم بابت همه چی خداروشکر میکنم کم کم حالم داره بهتر میشه مطمئنم کلی اتفاقای قشنگ در انتظارمه و خدا خواسته و بعد از ۱۲ سال دارم میرم مشهد اونجام یادت میکنم عزیزم ببخشید طولانی شد چون هم سنیم گفتم یکم حرف بزنیم

من دو هفتس ک از کسی ک دوسش داشتم و اونم تظاهر ب دوس داشتن میکرد بطور خیلییییی بدی جدا شدم گف دوسم ند ...

اتفاقا چقد خوب حرف میزنی بابت چیزی ک بهت گذشت ناراحت شدم ولی بازم خدا رو شکر ک از سر راهت رفت قدر زر زرگر شناسد بهترین کارم اینه ک ب خدا و ائمه اش متوسل شی باور کن خیلی حامی خوبی ان ممنونم ک اینقد قلب بزرگی داری ک منو توی جایی ب این عظمت یاد میکنی من خودم اقا ابوالفضل العباس رو خیلی ارادت دارم بهش و کلا میگن زود حاجت میده توام امتحان کن

اتفاقا چقد خوب حرف میزنی بابت چیزی ک بهت گذشت ناراحت شدم ولی بازم خدا رو شکر ک از سر راهت رفت قدر زر ...

اول از همه مرسی که اجازه دادی توی تاپیکت حرف بزنم دوستم و اینکه چشم حتما امتحان میکنم فعلا که فقط بخدا متوسل شدم مطمئنم خدا واسه ی ما بد نمیخاد عزیزم از ته دلم برات آرزوی خوشبختی میکنم