2777
2789
عنوان

استخدام

82 بازدید | 7 پست

سلام کسی هست در مورد استخدام آموزش پرورش سوال دارم

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

ارشدم شیمی و لیسانس کامپیوتر دارم . میتونم آزمون شرکت کنم؟ لیسانس شیمی میخواد ولی ارشد شیمی نمیخواد

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی با همون لیسانس شرکت کنی 

لیسانس کامپیوتر نمیخواد

عه فکر کردم لیسانس شیمی داری.    کاش یه شماره تلفنی چیزی داشتن مردم سوالاشونو بپرسن

یه تبصره نوشته منظورشون ازین تبصره متوجه نمیشم . نوشته کسانی که ارشد رشته اونها در جدول نیست میتونن با مدرک پایین تر مشروط به اینکه با عنواین رشته های پایینتر انطباق داشته باشن شرکت کنن.

این یعنی چی؟؟؟؟ یعنی مثلا منکه ارشد شیمی دارم میتونم چون لیسانس شیمی میخواد شرکت کنم؟؟؟؟