2777
2789
کوتاه بیا برو پیام بده خبرشو هم بده چی شد  گفت نه هم مهم نباشه برات به هر حال جوابتو گرفتی ازی ...

بزار من همه چیو کامل برات بگم بعد اگه هنوزم ب نظرت باید پیام بدم اوکیه:)

ببین طول مدتی که با همدیگه بودیم خیلی خوب بودیم خیلیا ینی ظاهرا واقعا نمیگم عاشقم بود ولی منو دوس داشت متقابلم بوو این حس ی دفعه ای در حده مثلا بگم ی روز اینا سرد شد من هر وقت بهش میگفتم میخام کات کنمو اینا سریع زنگ میزد منو از اون جو دور می‌کرد قشنگ حی میکردم نمیخاد که بزم ورداشتم ی پیام بهش دادم ک آره من نمیتونم دیگه با تو باشمو ببخشید اینا

و در کمال تعجب هیچی نگفتش ی ساعت گذشت دیگ طاقت نیاوردم زنگ زدم سریع ورداشت گفت جانم اینا گقتم پیاممو ندیدی ؟گفت نه گفتم ندیدییی گفت آها اونو میگی آره همه چیو انداختم گردن نی نی سایت گفتم اینجا تاپیک زده بودن که از ری اکت پارتنرتون شات بگیرین وقتی میگین کات و اینا سریع گفت ببین من کاب دارم زنگ بزنم بهت گفتم حله

فرداش بهم زنگ نزد..دیوونه شدم تولد آبجی رفیقمم بود گفتن آره توام بیا اینا قرار نبود من برم...ولی دیگ ک*ص خل شدم گفتم بزم یکم از اون مود دربیام کله اون روز هیچ خبری ازم نگرفت در صورتی ک پریروزش دیت بودیم خیلیم با هم خوب بودیم 

اونجا واسه اینکه یادم بره تو تولد حسابی مشروب خوردم دوره هم بودیم اونجا دوست نامزد دوستم سعی کرد باهام اوکی شه و اینا منم قبول کردم..بعد مستی و دلتنگی و ...همه چی با هم قاطی شد ورداشتم تو ی پیام بهش گفتم که آره من خواستم با یکی دیگه باشم نتونستم هر کاری کردم نشد بهم بگو منو نمیخای بزار با دل قرص برم 

اولش برگشت گفت این چیه؟؟چی میگی

بعد فقط ی کلمه گفت ب من خیانت میکنی چرت و پرتم میگی

من فردای اون روز هر چی زنگ زدم پیام دادم توضیح دادم ک مسن بودم جواب نداد دوباره فرداش چندبار زنم زدم ج نداد

گذاشتم ی هفته بعدش ی پیام دادم ک میدونم همه چی برات تموم شده..میخاستم فقط واسه آخرین بار صداتو بشنوم

خوب تموم‌کنیم با هم..جوابمو نداد..منم راستش رفتم تو رابطه که مثلا یادم بره اونو

از اونموقع با همین کسی ک باهاش استوری دونفره و اینا خیلی گذاشتم و همرم دید حتی اون یکی اکانتمم پاک کردم دیدم هنوز اون یکی خطمم داره 

من حس میکنم تنها دلیلی ک استوریارو میبینخ و شماررو پاک نمیکنه اینه ک هیچ دلیلی نداره..

و اینکه دنیال بهونه بوده منم خوب اتو دادم دستش:)

هنوزم موافقی ک زنگ بزنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار من همه چیو کامل برات بگم بعد اگه هنوزم ب نظرت باید پیام بدم اوکیه:) ببین طول مدتی که با همدیگه ...

وای خدای من خیلی درست کردنش مشکله 

ولی تلاشتو بکن 

اشتباه فک نکن اون منتظر بهونه نبوده هرکی بود داغون میشد

تو به هر دینی که خواهی باش اما بد مکن / بد حرامش باد گشتن در حریم ارتکاب
وای خدای من خیلی درست کردنش مشکله  ولی تلاشتو بکن  اشتباه فک نکن اون منتظر بهونه نبوده ه ...

ولی مطمئنم که از پسش بر میای فقط کافیه بخوای و اونم بخواد شده یه ذره

ببخشید عزیزم من میرم بخوابم ❤️

ولی ازت خواهش میکنم هرچه زودتر شروع کن پروسه ی از دل دراوردنو 

و خبرشو بده 

گناه داره بد شکوندیش:)

شب تولد خیانت کردی بعدشم که باز رفتی تو رابطه بعد میگی اون دنبال بهونه بوده؟اگه خودت‌بودی‌یک درصد دی ...

آخه عشقم میگم بی دلیل یهو سرد شده بود خودش

منم تو حالت طبیعی نبودم 

ببخشید عزیزم من میرم بخوابم ❤️ ولی ازت خواهش میکنم هرچه زودتر شروع کن پروسه ی از دل دراوردنو  ...

عزیرم میشه جواب من رو بدی 

کسی که دوسش دارم بهم حسی داره و اینکه ازدواج میکنیم باهم اگه اره کی 

فامیلیه یا غریبه

"من چرا دل به تو دادم که دلم میشکنی؟"