2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک+عکس

989 بازدید | 72 پست

بعد از سالها که میومدم از اول اقدامم مطالب سایت رو میخوندم و عکس بی‌بی ها رو نگاه میکردم و ذوق میکردم و میگفتم خدایا یعنی میشه منم یه روز بیام بی بی مثبتم رو اینجا بذارم..که امشب گذاشتم ولی بچه ها خیلی میترسم مثبت کاذب باشه...آخه هیچ علائمی ندارم لکه بینی هم دارم بیشتر از یکماهه عقب انداختم اصلا فکرشم نمیکردم مثبت بشه...میترسم پوچ باشه میترسم سقط شده باشه میترسم الکی مثبت شده باشه چون عفونت ادراری و کیست تخمدان ممکنه داشته باشم بخاطر اون مثبت بوده باشه.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم با این چیزهایی ک میگی ممکنه مثبت کاذب باشه بری سونو وازمایش مطمعن تره

خدای مهربونم 😘هرچی زودتر منو صاحب یه دختر سالم وصالح ناز بانمک تو دل برو گوگولی بکن 🧕🏻میخوام اگه بشه تو ماه تولد خودمم دنیا بیاد😍 میدونی اگه تو بخوای همه چیز امکان پذیر هست وهیچ غیرممکنی وجود نداره خیییییلی دوستت دارم بزرگترین پشت وپناهم💖💋

مثبتههههههههههه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💓 مبارکه عزیزم برای منم دعا کن باردار باشم

برای حفظ آبروم یه حمد می‌خونید ، خدا خیرتون بده