2777
2789
نه ندیدم .ولی حدسم از اول فیلم این بود که کار ،کاره پروانس، تو این دوره زمونه با رفیق اینجوری و با ج ...

آخه سناریو تکراری میشه که توی فیلم شنای پروانه هم کار مصیب بود دوست هاشم، یا توی دل کار آوا و نکیسا بود 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر رضاست و با رضا هم دست داره ، گویا نعیم خواهر رضارو عقد کرده ولش کرده اینم اومده انتقام بگیره رضاهم همدستشه همه چیو ب خواهرش گزارش میده 😐☹️🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
آخه سناریو تکراری میشه که توی فیلم شنای پروانه هم کار مصیب بود دوست هاشم، یا توی دل کار آوا و نکیسا ...

خو اینم کار خواهرشه دیگه ،اینجوری جذاب میشه

اینکه کار دوست دختر قبلی صدرا باشه ،خو که چی مثلن ،چه جذابیتی داره فیلم 

ادم باید تو فیلم شوووووک بشه 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

خیلی دیگه دارن کش میدن والا خسته شدیم از بس منتظر شدم چهار شنبع بشه ببینم کیه اما من چرا تو کتم نمیره کار رضا باشه. 🤔 با این که پلیس هم ب اطراف نعیم شک کرد ب نظرم برای رد گم کنی بیننده گذاشتن   

من میگم کسی هست که هیچکدوم فکرشم نمیکنیم. 

نه ندیدم .ولی حدسم از اول فیلم این بود که کار ،کاره پروانس، تو این دوره زمونه با رفیق اینجوری و با ج ...

آره 😶شاید تو اون اتیش سوزیه خواهره کلا صورتش سوخته داره انتقام میگیره چون ساحلم سوزوندن بگن مرده از همین شک داشتم کار رضاس...اونجام ک فهمید ساحل زندس ری اکشنش ی مدلی بود انگار قرار نبوده نعیم الان بفهمه دخترش زندس...ی حدس دیگمم اینه قبل اتیش سوزی خواهره زن نعیم بوده سوخته نخواستش😬

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

آره 😶شاید تو اون اتیش سوزیه خواهره کلا صورتش سوخته داره انتقام میگیره چون ساحلم سوزوندن بگن مرده از ...

اره جالب میشه ،اگر غیر این باشه ،خاک بر سر کارگردان و نویسنده 

فیلم باید اب و تاب داشته باشه

ولی زیادی کش دادن ،داستان داره لو میره 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
خواهر رضاست و با رضا هم دست داره ، گویا نعیم خواهر رضارو عقد کرده ولش کرده اینم اومده انتقام بگیره ر ...

این  رو از کجا فهمیدی من این فیلم کلا تا قسمت جدید دیدم ولی نفهمیدم خواهر رضا نعیم رو دوست داشته  از کجا فهمیدید کجا نشون داد

ولی بنظر من اولش رضا نمیدونسته بعدم ک فهمیده با خواهره همدست شده چون سرطانم داره میدونه قراره بمیره با نعیم چشم تو چشم نمیشه خواسته انتقام خواهرشم بگیره چون اولای فیلم ساحل نمیخواست نعیمو ببینه اون راضیش کردوگرنه بدترین انتقام برا نعیم ندیدن دخترش بود

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️