2777
2789
رضا پروانه

امکان نداره اون باشه شاید همدست باشه ولی....سری پیش رفتن اون خونهه رضا با نعیم بود بجز اون و صدرام کسی نمیدونست دارن میرن

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا میگی

خیلی دستاش ظریفه ناخن داره خیلی دقت کردم مویی نداشت یا من ندیدم

راحت افتاد رو ساحل به شونه های ساحل و گردنش دست زد معمولا اینجور چیزا رو خانم توی فیلما انجام میده

یعنی عاشقتم که مثل خودم همه جا هستی خودتو که ندیدم ولی عکس پروفت خوشگله همیشه تو چشممی

ممنونم گل جان

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خو دیگه همدست خواهرش دیگه

آره ولی این قسمت که داشت ساحلو خفه میکرد دیدی؟!ی خانم نمیتونه همچین زوری داشته باشه دقیقنم دو نفرن ی سری شاتا طرف دستاش مو داره نشون میده انگار مرده ولی باز تو ی سکانس دیگه طرف ناخن داره دستاش ظریفه!بنظرم دوتاشون شیفتی وایسادن هم نعیمو بپان که ازش جلوتر باشن هم دختره رو اذیت کنن ولی باز نمیشه حدس زد

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

خیلی دستاش ظریفه ناخن داره خیلی دقت کردم مویی نداشت یا من ندیدم راحت افتاد رو ساحل به شونه های ساحل ...

نعیمم ب لیلا دست میزنه 

مژگان و رضا هم بهم دست میزدن تو این فیلم

خیلی دستاش ظریفه ناخن داره خیلی دقت کردم مویی نداشت یا من ندیدم راحت افتاد رو ساحل به شونه های ساحل ...

دقيقا خواهر رضاس چون مشروبم كه دوست رضا ازش پرسيد گفت خوب بود رضا گفت اره وقتي داشت تو اشپزخونه باغ و پاك ميكرد اثرانگشت نمونه يه شيشه مشروب نشون داد

God always protect me 
آره ولی این قسمت که داشت ساحلو خفه میکرد دیدی؟!ی خانم نمیتونه همچین زوری داشته باشه دقیقنم دو نفرن ی ...

نه ندیدم .ولی حدسم از اول فیلم این بود که کار ،کاره پروانس، تو این دوره زمونه با رفیق اینجوری و با جنم نداریم. زیادی مشکوکه

فیلم دوزیست رو دیدی ،کی فکرشو میکرد ،کچله آخر فیلم همه رو دور بزنه ،ولی همون اول من حدس زدم .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
بنظرم دوست صدرا که کافی شاپ داره بااون دوست دخترقبلیش

دقیقا  منم همین فکرو کردم 

ولی خو ساحل نباید انقد ازش بترسه ک 

فصل ۳نیمده؟ 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نه تو فیلم ایرانی از رو لباس همه کار میتونی بکنی🤣🤣🤣

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗