nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 عنوان موسقی 69 بازدید | 4 پست میخام کلاس گیتار شروع کنم کسی هست آنلاین کار کرده باشه و استاد خوب سراغ داشته باشه یا بنظرتون برم کلاس حضوری یا انلاین میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :) 1401/12/12 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nedeline عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 874 اگر پایه رو بلد باشی انلاین میتونی بری ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋
hedt عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 2344 بستگی به خودت داره من حضوری میرفتم انلاین امتحان نکردم همون حضوریم به خاطر درسا وقت نکردم 🙃 جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 اگر پایه رو بلد باشی انلاین میتونی بری نه تازه میخام شروع کنم یعنی اگه پایه بلد نباشم گیر میکنم اگ آنلاین برم میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)
nilajonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 1062 بستگی به خودت داره من حضوری میرفتم انلاین امتحان نکردم همون حضوریم به خاطر درسا وقت نکردم 🙃 الهی انشاالله ک بازم بتونی بری گلم استادت آنلاین کار نمیکرد یا سراغ نداری مربی آنلاین که بهم معرفی کنی میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)