2777
2789
عنوان

مهریه ام گرفتم

388 بازدید | 18 پست

دخترها دختر خالم ازم میخواد این پست بذارم.ایشون همسرشون با زن یکی از اشنایان در حال م ا چ

بود ک شب یلدا پارسال تو اتاق پسرشون میبینه میاد تو جمع لو میده الان ایشون در ازای دریافت اندکی از مهریه طلاق گرفتن خواستن ازتون بپرسم بنظرتون با پول فروشگاه لوازم ارایش باز کنن سود میده؟؟پول کل سرمایه زندگیش ی پسر ۹ساله داره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه با این وضعیت موجود هم کرایه مغازه هست هم پیدا کردن مشتری ثابت چندسال زمان می بره .اون پولم از دست میدن 

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

پس چیکار کنه بنظرت

بره حرفه یاد بگیره بهتره پول هم فعلا بذاره بانک خیاطی آرایشگری و...

یا از یه فرد معتمد که چشم به پولش نداره بپرسه الان همه سبزی آماده وهویج می فروشن البته به شهرشم بستگی داره .

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

آخه شهرستان هم کمتر فروش داره     یادش بده همین که از اون جدا شده مشخصه زن قوی هست

اره بخدا زبون بسته شده پوست استخون میترسه برادراش پول از چنگش. درارن الان چند روزه خونه منه دوبار زن داداشش زنگ زده مهریه نگرفتی😐😐

بره حرفه یاد بگیره بهتره پول هم فعلا بذاره بانک خیاطی آرایشگری و... یا از یه فرد معتمد که چشم به پو ...

اینجا ی شهرستان مرزی وضع مردمش متوسط ب بالاس ایشونم ادم خوش رویی کرایه در حد ماهی ۴تومن تو جای خوب شهره

اینجا ی شهرستان مرزی وضع مردمش متوسط ب بالاس ایشونم ادم خوش رویی کرایه در حد ماهی ۴تومن تو جای خوب ش ...

ریسکش بالاس به خصوص که خانم تنها سرمایشه