2777
2789
عنوان

مهریه ام گرفتم

331 بازدید | 18 پست

دخترها دختر خالم ازم میخواد این پست بذارم.ایشون همسرشون با زن یکی از اشنایان در حال م ا چ

بود ک شب یلدا پارسال تو اتاق پسرشون میبینه میاد تو جمع لو میده الان ایشون در ازای دریافت اندکی از مهریه طلاق گرفتن خواستن ازتون بپرسم بنظرتون با پول فروشگاه لوازم ارایش باز کنن سود میده؟؟پول کل سرمایه زندگیش ی پسر ۹ساله داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه با این وضعیت موجود هم کرایه مغازه هست هم پیدا کردن مشتری ثابت چندسال زمان می بره .اون پولم از دست میدن 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

پس چیکار کنه بنظرت

بره حرفه یاد بگیره بهتره پول هم فعلا بذاره بانک خیاطی آرایشگری و...

یا از یه فرد معتمد که چشم به پولش نداره بپرسه الان همه سبزی آماده وهویج می فروشن البته به شهرشم بستگی داره .

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

آخه شهرستان هم کمتر فروش داره     یادش بده همین که از اون جدا شده مشخصه زن قوی هست

اره بخدا زبون بسته شده پوست استخون میترسه برادراش پول از چنگش. درارن الان چند روزه خونه منه دوبار زن داداشش زنگ زده مهریه نگرفتی😐😐

بره حرفه یاد بگیره بهتره پول هم فعلا بذاره بانک خیاطی آرایشگری و... یا از یه فرد معتمد که چشم به پو ...

اینجا ی شهرستان مرزی وضع مردمش متوسط ب بالاس ایشونم ادم خوش رویی کرایه در حد ماهی ۴تومن تو جای خوب شهره

اینجا ی شهرستان مرزی وضع مردمش متوسط ب بالاس ایشونم ادم خوش رویی کرایه در حد ماهی ۴تومن تو جای خوب ش ...

ریسکش بالاس به خصوص که خانم تنها سرمایشه