2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم باحجابم چادریم بااین وجود شوهرم حساس هم هست دیگه میدونم رعایت میکنم همه مثل هم نیستن دیدگاه ...

کاش نمیذاشتم....ولی خ دلم شکسته

آخه اونروز تو باشگاه همه بهم‌گفتن استایلت خیلی ورزشکاری شده منم دیدم لباسام پوشیده ست گذاشتم پسش دوستام پز بدم...

خب نزار چ کاریه

کاش نمیذاشتم....ولی خ دلم شکسته  آخه اونروز تو باشگاه همه بهم‌گفتن استایلت خیلی ورزشکاری شده منم دیدم لباسام پوشیده ست گذاشتم پسش دوستام پز بدم... 

چکار کردی ؟

آخه اونروز تو باشگاه همه بهم‌گفتن استایلت خیلی ورزشکاری شده منم دیدم لباسام پوشیده ست گذاشتم پسش دوستام پز بدم...

خیلی زیاده روی کرد ولی وقتی میدونی دوس نداره راضی نیست نذار

عزیزم شوهرمن حتی با حجاب راضی نیس خب نذار ..میدونم دلت میخواد ولی اززش دعوا ناراحتی نداره..زندگیت از ...

من یبار طلاق گرفتم ...اما شوهرم ازدواح اولشه مدام با هر دعوا میگه طلاقت میدم..بااینکه هربار جوری رفتار میکنم ک نگه می‌ترسه ولی کاری نداره ب این چیزا میدونم واقعا اون لحظه دلش طلاق میده ....و حاضره بده

بهش توضیح بده فقط دوستاتن ونمیدونستی از این جریان ایقد ناراحت میشه آرومش کن.

بخدا از صب چندین بار گفتم...اما میگه حتی اگ نمیدونستی هم نباید میذاشتی تو‌ ک این چیزا رو بد نمیدونی خرابی

کاش نمیذاشتم....ولی خ دلم شکسته  آخه اونروز تو باشگاه همه بهم‌گفتن استایلت خیلی ورزشکاری شده من ...

این کارا آخر عاقبت نداره عزیز نکن کلا خوب نیس . هر کی مخالفمه خب صاحب اختیاره ولی نظر منم اینه خوب نیس میبینی شوهرت دوسنداره انجام نده ک حساس نشه