2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟؟؟

102 بازدید | 11 پست

من هفته پیش پریود بودم

بعد که تموم شد از اون موقع تا الان یه هفتس مثه روزای اول پریودیم که درد زیاد دارم درد دارم کمر و دلم خیلی درد میکنه یکمم ترشح دارم.

ممکن عفونت باشه یا چیز دیگست کسی اینطوری شده تا حالا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر ان شاء الله چیزی نیست ولی عفونت و کیست می تونه باشه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

معاینه نمی کنن دخترا رو که

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
آخه دخترم ازدواج نکردم خجالت میکشم🥺

چه ربطی داره😐 

من خودم هنوز ۱۶ سالمه میرم پیش پزشک 

واقعا چرا اینجوری هستید؟ چرا فکر میکنید این چیزا مختص آدمای خاصه؟ مگه دختر نیستی؟ مگه مونث نیستی؟ میدونی همه خانما احتیاج به چکاپ دارن؟ میدونی خدای ناکرده ممکنه سرطان ها و عفونت ها و بیماری هایی بوجود بیاد که با یه چکاپ شیش ماهه ساده میشد به موقع درمانش کرد؟ 

واقعا چرا اینجوریید؟

چه ربطی داره😐  من خودم هنوز ۱۶ سالمه میرم پیش پزشک  واقعا چرا اینجوری هستید؟ چرا فکر می ...

همه اینا رو میدونم خودم میکروبیولوژی میخونم

ولی چیکار کنم خجالت میکشم😔

انقدر که این چیزا رو بد جلوه دادن از قدیم الان بخوام برم دکتر زنان میگن حتما برا چیز دیگس🤦‍♀️

بیخود میکنن مردم همیشه یه چیزی برا گفتن دارن  اصلا به کسی نگو

هوم باشه عزیزم

ممنون از حرفات میرم حتما اتفاقا الانم تو خوابگاهم کسی نیس تو این شهر که منو بشناسه که بخواد راجبمم چیزی بگه همینجا میرم خودم قبل این که برم خونمون.

آزمایش و سونوگرافی ممکنه بنویسه یا از توضیحاتت متوجه مشکل بشه