2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعیده...

ببخشید میگه گر عقل نباشد جان در عذاب است.

بنظرم با حرف عقل و منطقی پیش بره شاید به طلاق نرسند البته  طرفین قبل و بعد از ازدواج

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
این یعنی چی.. میشه بیشتر توضیح بدی

ببین گلم همه انسانها از اول وجود داشتن منتهی منتظر ب دنیا اومدن در دنیایی ب اسم ذر یعنی دنیای قبل تولد

ما با اونایی ک اینجا پدر مادر خواهر برادر همسر و فرزند و نزدیکانمونن اونجا هم گروه بودیم تو این دنیا هم کنار همین ها هستیم مثلا اگر با کسی قسمتت نباشه مطمئنا تو دنیای ذر کنارش نبودی حتی گفتن زن و شوهری ک از هم جدا میشن هم هم گروه نبودن جالب اینجاست اونجا همه ی اسم بخصوص داشتن و محلی ک بودن ی اسمی داشته 

ما قبل ب دنیا اومدن ب زمین سفر میکردیم شاید بارها و حتی سالها موندیم و گشتیم

خیلی باحاله من با دونستنش کیف کردم 

برگرفته از کتاب آنسوی مرگ

حرفام از نظر دینی اثبات شده عزیزم

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

ببین گلم همه انسانها از اول وجود داشتن منتهی منتظر ب دنیا اومدن در دنیایی ب اسم ذر یعنی دنیای قبل تو ...

چقدر قشنگ گفتین ممنون از اگاهی که بهم دادین. اخه تو قران اومده میگه ما سرنوشت هیچ ملتی تغییر نمیدیم مگر ایتکه خودشون تغییرش بدن.‌ بخاطر همین من زیاد به قسمت اعتقاد نداشتم

چقد جالب.  ممنونم از توضیحاتت عزیزم.. خیلی جالبه

فدات عزیزم🩵

اگه ب این بحثا علاقه داری کتاب آنسوی مرگ بخون ب جواب تمام سوالاتت میرسی

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 37 دقیقه پیش
2791
2779
2792