2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دلیل محدودیت های شدید ودستگاری در پروتوکل های مختلف و اعمال سلیقه ای معلوم نمیشه یه قندشکن برای همه جواب بده یا نه بهتره از کلاینت v2rayng ایتفاده کنید که کد های فعالسازیشم در تلگرام موجوده

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم😐اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم😐
به دلیل محدودیت های شدید ودستگاری در پروتوکل های مختلف و اعمال سلیقه ای معلوم نمیشه یه قندشکن برای ه ...

مچکر  

متوجه منطورتون نشوم کلاینت v2rayng  چیه ؟ 

توضیح میدید دقیقا چه کار کنم ؟

ممنون میشم 🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
مچکر   متوجه منطورتون نشوم کلاینت v2rayng  چیه ؟  توضیح میدید دقیقا چه کار کنم ؟ م ...

یه پروتوکل پر و کسی هست که چینیا ساختن این نوع فیلترینگی در کشور حاکمه اول رو‌چینیا پیاده شده برا همون نحوه دورزدنش رو اونا جلوتر از ما هستند

این برنامه رو از گوگل پلی یا گیت هاب دانلود میکنید بعد سرور نیاز داره که تو کانال های تلگرامی هست هر روز بروز رسانی میشه

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم😐اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم😐
یه پروتوکل پر و کسی هست که چینیا ساختن این نوع فیلترینگی در کشور حاکمه اول رو‌چینیا پیاده شده برا هم ...

ممنون 

خوب من الان دقیقا چی سرچ کنم برای دانلود ؟

گوگل پلی که کار نمیکنه 

چی سرچ کنم و دانلود کنم ریز ریز و با جزییات میگید لطفا 🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
ممنون  خوب من الان دقیقا چی سرچ کنم برای دانلود ؟ گوگل پلی که کار نمیکنه  چی سرچ کنم و ...

نمیدونم اینجا مجازه لینک بفرستم یانه 

کلیک کنید دانلود میشه

ممنون  خوب من الان دقیقا چی سرچ کنم برای دانلود ؟ گوگل پلی که کار نمیکنه  چی سرچ کنم و ...

بعد تو تلگرام سرچ کنید v2ray و یه چند تا کد هست اونو کپی و داخل برنامه وارد میکنید و کانکت میشید