2777
2789
عنوان

توده سینه

807 بازدید | 21 پست

توی سینه هام پره فیبرو ادنوم‌ یدونش تو سونوگرافی همش داره بزرگ میشه نگرانم قبلا یه بار جراحی شدم و خوش خیم و فیبروم بوده ،دکتر گفت هر دفعه نمیتونم جراحیت کنم ببرم زیر تیغ،این بار که رفتم سونو دیدم باز بزرگ شده دکترمم نوبت نداد تا اخر فرودین خیلییی نگرانم 😭😭همش 22سالمه کسی تجربه ای داشته

مجردی؟؟؟منم دارم عزیزم پارسال این موقع رفتم دکتر دیگه تا الان نرفتم درد دارن؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دارم خیلی هم دردناکه تو ساعت ۱ سینم یکی هم فکر کنم ساعت ۹ دکتر گفته دربیارم احتمال اینکه بازم بیاد هست باید عادت کنی اما باید جراحی کنم چون دردناکه ،توام درد داشتی؟منم ۲۲ سالمه چند سانته؟

منم دارم خیلی هم دردناکه تو ساعت ۱ سینم یکی هم فکر کنم ساعت ۹ دکتر گفته دربیارم احتمال اینکه بازم بی ...

واسه من که پرههه تو‌سینم عادت که کردم ،یدونش داره همش بزرگ میشه خیلی نگرانم ،نوبتم تا اخر فرودین نداد بهم باید تو برزخ بمونم 

اها منم قبل اینجوری بودم ولی الان در حالت عادی عم درد میگیره سونو ک میگه خوش‌خیم ولی بیوپسی نشدم فعل ...

من هم بیوپسی شدم پیش سوزن پیش یه دکتر دیگه،هم جراحی گفتن فیبرو ادنومه

مجردی؟؟؟منم دارم عزیزم پارسال این موقع رفتم دکتر دیگه تا الان نرفتم درد دارن؟؟؟

اره مجردم ،نه درد ندارم فقط قبل پریودی ،شش ماه یه بار باید برک سونو و‌چکاب

اره مجردم ،نه درد ندارم فقط قبل پریودی ،شش ماه یه بار باید برک سونو و‌چکاب

منکه بهم نگفتن باید سنو باید بدم البته من ی بچه دارم تو پریودهات منظمه؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز