2777
2789

ههی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون تاپیکت ک گفتی از مامانم حالم ... خیلی رفتارت بد بود برو از دلش در بیار اگه در اوردی بازم در بیا ...

دوباره یادم اوردی اومدم بیخیال باشم دیدم نمیتونم.... امشب حتی بهش سلامم نکردم چون خجالت میکشیدم... نمیتونم برم بهش بگم ببخشید و اینا هم غرورم نمیزاره هم خجالت میکشم....پس چجوری من ازش عذرخاهی کنم

BOO_
دوباره یادم اوردی اومدم بیخیال باشم دیدم نمیتونم.... امشب حتی بهش سلامم نکردم چون خجالت میکشیدم... ن ...

من ۱۲ سال پیش وقتی ۷ سالم بود مامانم جلو چشمام عینه یک شمع خاموش شد

حسرت تا ابد باهامه

حاضر بودم باهام بد اخلاقی میکرد ول داشتمش

دختر جان قدر دان چیزهایی که داری باش

برو براش یه روسربی بخر و و یک شاخه گل و برو ازش معذرت خواهی کن غرور هیچ معنی در برابر مادرت نداره .و بغدش کن و با بغض تو بغلش بگو مامان شرمندم ببخشید. و نزار ارت دلخور باشه

مادرا خیلی آرزوها برا بچه هاشون دارن تو اگه بد اخلاقی کنی دلشو میشکونی

من ۱۲ سال پیش وقتی ۷ سالم بود مامانم جلو چشمام عینه یک شمع خاموش شد حسرت تا ابد باهامه حاضر بودم ب ...

خدابیامرزه

دمت گرم.. ولی چطوری پروفایل باز کردی رفتی اون تاپیکه هم پیدا کردی توجه نکردی پسرم😐💔

باشه اینجوری نمیتونم برم بغلش کنم اینجوری بهش بگم یه راهیرپیدا میکنم از دلش در بیارم

BOO_
خدابیامرزه دمت گرم.. ولی چطوری پروفایل باز کردی رفتی اون تاپیکه هم پیدا کردی توجه نکردی پسرم😐💔 ب ...

پرااام

پسری 

خو مس از دور ازش معذرت خواهی کن👌🤦‍♀️