2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 121 پست
الان هفت روزه خونه خودم هستم.قبل اومدن بیرون از خونه و اومدن خونه خودم کتکم زدن فحشم دادن بهم گفتند ...

وای متاسفم واقعا براشون😪🥺

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
توافقی بودنامه نگرفتی مگه از پزشکی قانونی؟باکره بودم البته منم ازاسترس میخواستم خفه شم🥲

رابطه سطحی داشتین؟؟یعنی تو نرفته باشه

ن هنوزردادگاه نگفته برم 

چقدر پول توافق کردی

علت جدایی ت چی بود

خدایا من فقط تو را دارم به خودت توکل کردم نا امیدم نکن💫💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من اول میرم مشاوره

پیش مشاور هم بری میخوای مشاور رو قانع کنی بگه طلاق..ولی سعی کن خوبیهاش رو بگی بدیهاش رو بگی و اجازه بدی مشاوره نظرش رو بگه حتی اگه مخالف نظز شماست 

پیش مشاور هم بری میخوای مشاور رو قانع کنی بگه طلاق..ولی سعی کن خوبیهاش رو بگی بدیهاش رو بگی و اجازه ...

همینکارو میکنم ولی بخدا ک خوبی زیادی نداره.

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
بنظرت برم فردا سر بزنم بهشون؟اصلا دلم نمیخواد. برم اما حس میکنم وظیفس

نه نروو بذار بفهمن چجوری دلتو شکستن پشتتو خالی کردن با مادرت درددل کن به پدرتم با خوبی دردتو بگو ولی نرو

رابطه سطحی داشتین؟؟یعنی تو نرفته باشه ن هنوزردادگاه نگفته برم  چقدر پول توافق کردی علت جدایی ...

نمیدونم چجوری بودکه کارخدا سالم مونده بودم🤦‍♀️ماشینش بهم دادرفیق باز وعوضی وکثیف بود🥲🥲توچرا داری جدامیشی؟خودت برو پیش یه ماماخیالت راحت بشه

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
عکسمو بذارم؟ببینی چیزی کم ندارم.امروز دختررو دیدم بقران تا سرشونه من بود کلی لحجه داشت و هیچی صورتش ...

عزیزم این حرف و نزن .. تو انتخابش بودی معلومه ک نباید خودتو مقایسه کنی .... اون فقط یاد قبلا ها کرده یه قول خودش همون مرض هست گرفتتش ک اینطوری  خواسته سرگرم شه ... الان یه بازی ساده تو گوشی نصب میکنی دو تا شوت به توپ میزنی هشت صفحه میتونی چرت و پرت تایپ کنی و چت کنی .... خب همین شده براش سرگرمی... این به این معنا نیس ک کس دیگه رو به تو  ترجیح داده .... اون التماس هم بخاطره خودشه ... وقتش بگذره ... ن برای دختره ... 

بهش همون بی محلی کن ... بی تفاوت باش و فقط به بچه ات برس 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
نه نروو بذار بفهمن چجوری دلتو شکستن پشتتو خالی کردن با مادرت درددل کن به پدرتم با خوبی دردتو بگو ولی ...

حتی مامان گفت چرا این هفته نیومدی گفتم خیلییی کار داشتم هیچ وسیله ای خونه نداشت وسیله خریدم اجاق یخچال مبل تلوزیون بخاری و کلی خرده ریز دیگه و خونه رو میشستم و غیره..نگفت بیام کمکت حتی 

عزیزم این حرف و نزن .. تو انتخابش بودی معلومه ک نباید خودتو مقایسه کنی .... اون فقط یاد قبلا ها کرده ...

پررو بمن چند روز پیش توی شوخی گفت ولی هیچکی تو نمیشه😐منم میخوام بهش خیانت کنم.اول شنبه سند خونه بزنم بنام خودم بعدش دارم براش

حتی مامان گفت چرا این هفته نیومدی گفتم خیلییی کار داشتم هیچ وسیله ای خونه نداشت وسیله خریدم اجاق یخچ ...

ولشون کن خودت بفکر خودت باش.روی منم حساب کن بخدا