2777
2789
عنوان

کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 39 پست
سفیده و زرده رو واسه زدن جدا کن، و بعد از زدن سفیده رو با وانیل و زرده رو با شکر و روغن اضافه کن

تو دستورش جدا نمیکنه باهم هم میزنه و روغن نداره 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ قالبی بزارم . ۱ لیوان آرد و ۳ تا تخم مرغ و یک سوم لیوان شیره انگوره . گفته ارتفاع قالب باید ۲۰ سان ...

ارتفاع ۲۰.شما بابد قطر قالب اندازه بگیریذ این مواد برای قطر ۱۰تا۱۵هست

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
تو یوم که چوشمات گرد شد که

چون ی چیزی گفتی برگام ریخت

من کلی کیک و شیرینی درست میکنم اما اینی که شما گفتی اصلاا تا حالا نشنیدم

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
عزیزم آرد قنادی نون کلا فرق داره اگه صدبارم الک کنی بازم قنا ی نمیشه آرد قنادی سه صفره از گندم تماما ...

ممنون عزیزم🌹

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵
چون ی چیزی گفتی برگام ریخت من کلی کیک و شیرینی درست میکنم اما اینی که شما گفتی اصلاا تا حالا نشنیدم

گلم منم دریت میکنم 

اوایل همش ارد قنادی میگرفتم 

بعد یکی از دوستام که قنادی داره گفت که همون ۱ کیلو آرد گندم رو با ۱ قاشق بکینگ پودر ۳بار الک کن میشه مثل آرد قنادی 

منم همون کارو کردم راحت شدم ارد قنادی کیلویی ۵۰تومن ارد گندم کیلویی ۱۵ تومن کلی هزینه میبرد فقط

گلم منم دریت میکنم  اوایل همش ارد قنادی میگرفتم  بعد یکی از دوستام که قنادی داره گفت که ...

عزیزمن آرد قنادی با آرد گندم فرق داره شما آرد گندم رو صدبارم الک کنی آرد قنادی نمیشه

نمیدونم کی همچین حرفی زده واقعا

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....